Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 03. týden (18.1.2021 - 24.1.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Všechno ukazuje na to, že se vztah mezi vámi a partnerem začíná pomalu rovnat. Doma jste si zavedli režim, který vám dává klid a poskytuje pohodu. Najednou zjistíte, že spolu dokážete probrat spoustu věcí, ale přitom se nemusíte hádat. Příjemné ovzduší, které tak u vás vzniklo, působí příznivě i ostatní členy rodiny. Dokonce i děti, které se jindy ženou ven, zůstávají rády a s chutí doma.

Býk

Partner má pocit, že na něm lpíte až příliš. Nenápadně vám naznačuje, že byste si měli zařídit svůj život, který nebude na tom jeho tak závislý. V pondělí to ještě vydržíte, ale v úterý vybuchnete. Zdvořile, nicméně dost ostře mu vysvětlíte, že vztah, ve kterém byste žili sami a s tím druhým se stýkali jenom občas, nepotřebujete. Pak začnete přemýšlet, zda by to nebylo lepší.

Blíženci

V pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, se musíte chovat rozumně. To, umíte dobře odhadnout situaci, ještě neznamená, že musíte svou pravdu všem vnucovat. Platí to zejména pro vašeho partnera. Kdybyste ho naopak přiměli, aby přemýšlel a ke stejnému závěru dospěl sám, bude to pro něj i pro vás daleko prospěšnější. Minimálně na vás nebude naštvaný a nebude mít pocit, že za všechno stejně můžete vy...

Rak

Vypadá to, že s láskou musíte přijmout nejen svůj nový objev, ale i veškeré nápady, s kterými přijde, a veškeré jeho požadavky, které k vám vznese. Zvláště by, s nimiž se vytasí v úterý a ve středu, budou stát za to. Naštěstí patříte k lidem, které nic takového z míry nevyvede. Vyslechnete ho a ujistíte, že je všechno v naprostém pořádku. S tím, že není, ho seznámíte až později. To ale už budete vědět, že bez vás nedokáže žít, a rád z nich ustoupí.

Lev

O zásadní problém se vám postará ani ne tak vstup Slunce do vašeho partnerského sektoru, jako konjunkce Marse s Uranem, která na vás působí ve středu. Pod jejím vlivem máte sklon zapomenout na všechno, co vám doporučuje zdravý rozum, a ve vztazích vyloženě riskovat. V takovém případě byste si měli uvědomit, že tolerance vašeho partnera je sice značná, ale ne bezbřehá.

Panna

Konečně přišly dny, kdy si v lásce můžete dát pauzu a kdy se opravdu nemusíte o nic snažit. Není to potřeba, protože veškerou snahu převezme váš miláček sám. Neustále se ptá, jak se cítíte, a pořád se snaží, aby vám s ním bylo co nejlépe. Vychutnávejte si jeho péči a těšte se, že je tak intenzivní. Když se podíváte na své kamarády, zjistíte, že mnozí takové štěstí nemají.

Váhy

Představa, že se vrátíte ke své první lásce a že pak spolu vyrazíte vstříc jasné budoucnosti, je sice krásná, ale její realizace narazí na tvrdou skutečnost. Nemůžete čekat, že tím, pro co jste se rozhodli, budou všichni nadšení. Lidí, kterým se to z nejrůznějších důvodů nebude líbit, bude podstatně víc, než těch, kteří vaše záměry přijmou pozitivně. A vy pak musíte uvažovat, zda vám to za ty nepříjemnosti opravdu stojí...

Štír

Ve čtvrtek a v pátek, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, je všechno jasné a krásné. Pokud se nebudete bavit o realitě, ale omezíte se jen na romantické ujišťování o lásce, budou tyto dny naprosto dokonalé. A v sobotu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem, že můžete do svých láskyplných snů ponořit opravdu až po uši!

Střelec

Od pondělního rána do středečního večera, kdy Luna prochází vaším sektorem lásek a romantiky, se vám bude v citech dařit tak dobře, jak už dlouho ne. Přesto je potřeba, abyste se chovali opatrněji, než míváte ve zvyku. Zejména ve středu dopoledne máte tendenci na partnera zbytečně tlačit a pak se ještě ptát, co jste udělali špatně a proč se mu vaše jednání nelíbí...

Kozoroh

Pokud máte miláčka, který se chce hádat, je jakákoli komunikace obtížná až nemožná. Váš životni druh otáčí každé vaše slovo tak, aby mu to dalo důvod k protiútoku. Vy si pak můžete vybrat, zda na jeho vlnu naskočíte, nebo zda se budete tvářit, jako byste si ničeho zvláštního nevšimli. Možnost číslo dvě by byla samozřejmě lepší, ale je otázkou, zda na ni budete mít dost trpělivosti...

Vodnář

To, že jste do někoho tak trochu zamilovaní, ještě neznamená, že mu musíte rovnou padnout k nohám. Bylo by daleko lepší, kdybyste využili energii Slunce, které v úterý večer vstupuje do vašeho znamení, a dovolili mu, aby se to vás zamiloval jako první. Když všechno správně rozehrajete (a není důvod, aby se vám to nepodařilo), budete už o víkendu fungovat jako šťastný pár.

Ryby

Zatímco přes týden byste se měli věnovat především pracovním a ryze praktickým záležitostem (zejména ve středu, kdy jste pod vlivem konjunkce Marse s Uranem, vám to půjde jedna radost), sobotu a neděli si nechejte na vylepšení soukromých vztahů. Využijte sextil mezi Venuší a Neptunem, který se odehrává v sobotu večer, a pusťte se do uskutečňování všech svých snů. Dařit se vám bude lépe, než si umíte představit!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA