Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 04. týden (25.1.2021 - 31.1.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Názory svého partnera berte vážně. Chybu neuděláte ani v případě, kdy se ho zeptáte, co si myslí a co soudí o tom, co se aktuálně děje. Než z něj ale jeho skutečný názor dostanete, musíte být trpěliví. Celou záležitost bude rozebírat z nejrůznějších stran a vůbec ho nenapadne, jak tím popouzí vaši trpělivost. Nakonec se ale dozvíte, co si myslí, a pochopíte, že na rozdíl od vás trefil hřebíček na hlavičku.

Býk

To, že vám partner tvrdí, že se o vás bojí, je naprostá pravda. Kdybyste náhodou měli pocit, že to tvrdí jen proto, aby vás měl důvod intenzivněji hlídat, není to tak zcela pravda. Čas, kdy si o tom dokážete rozumně domluvit, přijde v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším komunikačním sektorem. Pak zjistíte, že on se o vás má právo bát, a vy si máte právo jeho péči užívat.

Blíženci

Období, kdy se Slunce nachází ve Vodnáři, přeje ve vašem případě posílení komunikace. Pokud jste dosud měli pocit, že to mezi vámi a partnerem v tomto směru drhne, nepropadejte panice, ale začněte pracovat na změně. Využijte čtvrtek a pátek, kdy je Luna ve vašem komunikačním sektoru a s partnerem se začněte normálně bavit. Když vám začne odpovídat, je všechno v pořádku a krize nehrozí.

Rak

Když vám miláček začne vysvětlovat, že se máte snažit, abyste byli více sexy, neurazte se, ale přímo se ho zeptejte, jak si to vlastně představuje. Dostanete ho tím do dost obtížné situace. Ještě nedávno vám přece říkal, že je rád, že moc nepřitahujete pozornost, protože by na vás jinak musel žárlit. Co se změnilo, že teď změnil názor a chce od vás něco, o čem dosud nechtěl ani slyšet?

Lev

V partnerském vztahu potřebujete nejen obvyklé rekvizity, jako je tolerance a pochopení, ale třeba i smysl pro humor. Když se se svým partnerem dokážete smát nejen ve chvíli, kdy je všechno v pořádku, ale i v momentě, kdy se vám tak úplně nedaří, je to naprosto skvělé. Využijte čtvrtka a pátku, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy je šance, že partnera rozesmějete bez problémů.

Panna

Jsou věci, které vyřešit nedokážete, ani když se budete opravdu hodně snažit. Pokud vám život otravuje bývalá láska vašeho miláčka, musí si to vyřešit sám. Kdybyste ale pochopili, že sice na její jednání nadává, ale že mu v podstatě lichotí, musíte jednat rázně. Partnerovi pak dejte nůž na krk. Jasně mu řekněte, že se musí rozhodnout, co vlastně chce, a za tím taky jít.

Váhy

Vaším dnem je pondělí, kdy se Luna nachází v Blížencích a kdy se bez problémů dokážete domluvit nejen s partnerem, ale i se všemi lidmi, kteří jsou mu blízcí. Pokud tvrdíte, že chcete vylepšit vztahy s jeho příbuznými, máte skvělou šanci. Vy si užijete dny, kdy vás budou brát vážně a on se konečně dočká chvil, kdy si na sebe nebudete vzájemně stěžovat, ale kdy se budete cítit dobře.

Štír

Zajímavé šance na vylepšení vztahu vám dává čtvrtek. Ve vašem partnerském sektoru se setkává Venuše s Plutem. S její pomocí získáte odvahu, kdy můžete začít mluvit o tom, co je pro vás důležité a o čem se partner dosud bavit nechtěl. Když však teď zjistí, že mu neustoupíte, začne mluvit docela rozumně. Nakonec pochopí, o co vám jde, a slíbí, že vás bude podporovat.

Střelec

Zásadní šance na vylepšení vašeho vztahu vám dává úplněk, který se ve čtvrtek uskuteční ve Lvu. S jeho pomocí si dokážete s miláčkem sednout a promluvit o svých dalších životních plánech. Vy navíc můžete říct všechno, co si myslíte. Miláček vás bedlivě poslouchá, a to, že by vám vytýkal přebytky fantazie, ho ani nenapadne. Se závěry, k nimž dospějete, jste pak oba spokojení.

Kozoroh

Pokud si nechcete zbytečně komplikovat, život, měli byste si uvědomit, že nebezpečí pro vztah může vzniknout i tím, že nadšeně navštěvujete sociální sítě, kde si povídáte se zajímavými lidmi o zajímavých věcech. Pak je už jen krok k tomu, aby vám váš domácí partner začas připadat nenápaditý a nudný, a vy začali přemýšlet, zda ho nemáte vyměnit.

Vodnář

Období, kdy Slunce prochází vaším znamením, je pro vás letos tak trochu ošidné. Vaše znamení je silně obsazené a dává vám spoustu šancí v nejrůznějších životních oblastech. V úterý navíc hrozí nebezpečí, že něco uspěcháte a pak se budete divit důsledkům, které to vyvolalo. Kdybyste se rozhodli, že ve vztahu pro jistotu necháte všechno tak, jak to je, bude to skvělé.

Ryby

Konjunkce Venuše s Plutem se vás sice přímo netýká, ale přesto může mít na váš život zásadní vliv. Zásadně ovlivňuje vaše kamarády. Jeden z nich může přijit na to, že ho už role kamaráda nebaví a že chce postoupit do úrovně partnera. To, že je tato pozice už obsazená a pro něj tam tím pádem není volné místo, ho ani nenapadne. Pokud nechcete nic měnit, čeká vás dlouhé a ne moc příjemné vysvětlování.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA