Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 17. týden (26.4.2021 - 2.5.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Konečně pochopíte, že nejste s miláčkem proto, abyste mu zajišťovali všestranný servis a hlídali, aby ho neofouklo. Potíž je v tom, že si to celá jeho rodina sborem myslí. Dokonce se dozvíte, že máte být vlastně rádi, že jste si našli někoho tak skvělého. Vzápětí se dozvíte, že byste za to měli být vděční nejen osudu, ale i jeho rodině, že mu vás povolila. To, že se naštvete, je pak velice pochopitelné.

Býk

V úterý, kdy ve vašem partnerském sektoru probíhá úplněk, byste si na partnera měli udělat čas i v případě, že ho na nic jiného nenajdete. I když je váš miláček bytost neskutečně realistická, tentokrát po lásce touží a mluvit o ní chce. Vy byste se v takovém případě měli překonat a říct mu nejenom to, co slyšet chce a potřebuje, ale dobrovolně přidat i pár něžností navíc.

Blíženci

V pondělí, kdy Luna prochází Vahami, se o štěstí v lásce nemusíte ani moc snažit. Získáte ho jenom tím, že budete v pravou chvíli na pravém místě. Okolnosti se samy od sebe seskládají tak, abyste tomu pravému člověku řekli přesně to, co je k okouzlení potřeba. Nadšení, které po vašich slovech projeví, vám vyrazí dech. Tak upřímnou a pozitivní odezvu jste po svém vyznání nečekali!

Rak

Představa, že si najdete někoho, koho budete mít jen jako podporu svého sebevědomí a který bude fungovat jako dodavatel pozitivních emocí, je ve vašem případě dost naivní a ošidná. Člověka, který by byl ochoten do takového vztahu jít, najdete lehce. Vzápětí by ale vznikla potíž. Do člověka, který vám původně měl sloužit jako donátor příjemných emocí, byste se zamilovali rychleji, než si umíte představit.

Lev

V době, kdy Slunce prochází Býkem, máte většinou potíže s partnerem a jeho vlastnickým chováním. Marně mu vysvětlujete, že vás tím, jak vás hlídá, zbytečně popuzuje. Navíc přemýšlíte, zda byste mu neměli zahnout jen proto, aby vás nepodezíral nadarmo. Vážně to sice nemyslíte a nikdy byste to neudělali, ale postrašit ho tím můžete.

Panna

Především si uvědomte, že je normální, že každý dává svou lásku najevo jinak. Váš miláček vám může psát verše, zatímco vy dáváte své city najevo daleko praktičtějším způsobem. Na pozitivní zlom se můžete těšit v pátek večer, kdy se Luna dostává do Kozoroha. Jde o chvíle, kdy si dokážete své city vyjádřit tak, abyste oba pochopili, že pro sebe děláte maximum toho, co se udělat dá.

Váhy

Pokud máte společné koníčky, měli byste se jim taky společně věnovat. Poskytnou vám skvělou platformu pro další vylepšování vašeho vztahu. Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna pohybuje vaším sektorem komunikace, byste spolu měli víc mluvit. Hravou formou a dokonce se smyslem pro humor tak spolu proberete i to, kvůli čemu byste se jindy spolehlivě pohádali.

Štír

Kdybyste chtěli svého miláčka pozitivně překvapit a dát mu najevo, že o něj opravdu stojíte a že je pro vás důležitý, čas na otálení ani váhání nemáte. Musíte začít hned v pondělí. Pak dokážete využít konjunkci Merkura s Venuší, která probíhá ve vašem partnerském sektoru. S jeho pomocí se dokážete na partnera naladit tak, abyste se domluvili rychle a elegantně.

Střelec

Neustále čekáte na změny, které zapůsobí na vaše partnerství a pozitivně ho ovlivní. Až v polovině týdne vám dojde, že bude jistější, když se přestanete spoléhat na osud a začnete fungovat sami. Kdybyste pro svého miláčka vymysleli nějaký zajímavý prvomájový program, uděláte moc dobře. Prospějete tím vašemu vztahu a navíc z něj zaženete nudu.

Kozoroh

Vzhledem k Luně, která je na Prvního máje ve vašem znamení, se můžete těšit na velice zdařilou oslavu lásky. Miláčka vytáhnete někam, kde jste spolu ještě nebyli, a kam jste se vždycky chtěli podívat. Když si budete chtít vycházku užít ještě víc, vezměte s sebou košík s dobrotami a udělejte si piknik. Samozřejmě pod rozkvetlým stromem, pod nímž se (nejednou) políbíte.

Vodnář

To, že vás miláček buď přímo hlídá, nebo vás alespoň při každé příležitosti podezíravě pozoruje a kontroluje všechno, co děláte, není ani trochu příjemné. Navíc vás občas zaskočí otázkou, ze které je jasné, že vás chce nachytat při lži nebo při vymýšlení. Nechcete si s ním promluvit a vlídně, nicméně důrazně mu vysvětlit, že se takovým způsobem k vašemu srdci nedostane?

Ryby

V pondělí, kdy jste pod velmi kladným a přitom intenzivním vlivem konjunkce Merkura s Venuší ve vašem sektoru komunikace, si na sebe s miláčkem musíte najít čas, i kdybyste nechtěli. Nemusíte spolu mluvit ani nic zásadního probírat, ale měli byste být co nejvíce spolu. Moc dobře by vám udělala zejména společná večerní procházka. Půjdete ruku v ruce a bude se vám spolu krásně mlčet.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA