Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 11. týden (15.3.2021 - 21.3.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, si musíte veškeré své aktivity velice dobře rozplánovat. Nesmí nastat situace, kdy by si váš miláček myslel, že máte čas a především energii na všechno jiné, než na něj. Zároveň popracujte na náladě na sex a na své erotické svůdnosti. V plné síle ji projevíte sice až v sobotu, ale pak to bude stát za to!

Býk

Je čas, abyste se zamysleli nad tím, zda žijete sami za sebe, nebo zda žijete tak, abyste plnili představy jiných lidí. Když vám někdo začne vysvětlovat, že byste se měli svého nynějšího partnera vzdát, protože se k vám vůbec nehodí, nehádejte se, ale řekněte, že svůj názor nezměníte. O tom, že vás spolu drží skvělý sex, který jste s nikým jiným nezažili, však nahlas mluvit nemusíte.

Blíženci

Jedovaté poznámky, které na adresu svého miláčka uslyšíte, nekomentujte ani na ně nereagujte. Když se zamyslíte nad jejich autorem, dojde vám, že z něj nic jiného než závist nemluví. Zároveň si uvědomíte, že spousta lidí nechápe, jak spolu mohou dva tak nezávislí a svobodomyslní lidé, jako jste vy dva, vycházet a navíc ještě být jeden druhému celým světem.

Rak

Váš miláček konečně pochopí hodnotu toho, co pro něj děláte. Na to, že by vám však nějak poděkoval, však můžete zapomenout. Má pocit, že je to samozřejmé a že to vlastně ani není potřeba. Pokud si s ním chcete na toto téma promluvit, měli byste to udělat v úterý odpoledne. Slunce je v sextilu s Plutem a pomůže vám najít ta pravá slova. Navíc nedovolí, abyste v kritické chvíli ztratili odvahu!

Lev

Jsou lidé, od kterých byste si měli udržovat odstup. Pokud má někdo pocit, že vás vžene do vztahu, do kterého se vám nechce, je potřeba, aby zjistil, že se mu to nepodaří. Stačí, abyste mu řekli, že si jeho zájmu sice vážíte a že vám lichotí, ale že ho přijmout nemůžete. Dalším vysvětlováním se nezdržujte. Mohli byste sice mluvit jako kniha, ale stejně by vám nerozuměl.

Panna

Vzpomínky na to, co bylo kdysi dávno a co jste tehdy propásli, jsou sice intenzivní, ale jinak celkem k ničemu. Bude daleko lepší, když se rozhodnete, že za minulostí uděláte silnou čáru a začnete znovu. Na staré lásky zapomeňte. I kdybyste se s nimi dali dohromady, dobře by to nedopadlo. Od doby, kdy jste se viděli naposledy, uplynulo hodně vody a vy jste každý jinde.

Váhy

Máte spoustu sil na to, abyste měnili nejen svůj život, ale i život každého člověka, který vám přijde do cesty. Změna přijde v sobotu, kdy se Slunce (a po něm v neděli i Venuše) dostává do vašeho partnerského sektoru. Najednou pochopíte, kde byla chyba, kterou jste ve svých vztazích až dosud dělali a která je nepříznivě ovlivňovala. Teď začnete jinak a podstatně lépe!

Štír

Na doby, kdy jste měli s láskou potíže a kdy jste si kvůli ní dělali starosti, vzpomínáte skoro až nostalgicky. Momentálně jste ve stavu, kdy jste sami sobě slíbili, že se kvůli svému miláčkovi stresovat nebudete. O to, že byste řešili jeho nálady a přemýšleli, proč se chová tak, jak se chová, nechcete ani slyšet. Máte pocit, že jste se tím trápili už dost a že to stejně k ničemu nebylo.

Střelec

Zatímco na začátku týdne máte pocit, že je v lásce všechno špatně a že vás nic nového nečeká, koncem týdne se situace zásadně změní k lepšímu. Zejména v neděli v podvečer, kdy se ve vašem sektoru lásky a romantiky ocitne jak Slunce, tak Venuše, se budete mít na co těšit. Partner se konečně začne chovat tak, jak jste si představovali, a vy usoudíte, že jste vlastně velice spokojení.

Kozoroh

Skoro by se dalo říct, že v lásce máte více štěstí, než rozumu. Pokud se rozhodnete pro nějaký flirt, je velice malá pravděpodobnost, že se to váš partner dozví. A kdyby se to i náhodou dozvěděl, dokážete mu to vysvětlit tak, aby pochopil, že se vlastně nic nestalo. Ve čtvrtek, kdy se na obloze dostane Luna do sextilu s Plutem ve vašem znamení, vám pak odpustí úplně.

Vodnář

Ve vašem případě je především potřeba, abyste si na všechno, co se lásky a vztahů týká, našli vhodný čas. Zatímco ve středu a ve čtvrtek hrozí, že budete na partnera zbytečně tlačit, což domluvě neprospěje, v pátek a v sobotu se situace zásadně vylepší. Luna, která prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se vám postará nejen o navázání láskyplných kontaktů, ale i o jejich udržení.

Ryby

V neděli, kdy jste pod vlivem Luny ze svého sektoru romantiky, máte šanci od základů změnit jeden vztah, který ve svém životě považujete za zásadní. Začnete vážně přemýšlet, zda byste si z člověka, kterého považujete za kamaráda, neměli udělat partnera. Dopadne to dobře. Nebude vůbec překvapený. Dokonce řekne, že to, že vás miluje, věděl už dlouho, a jen čekal, kdy to dojde i vám.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA