Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 14. týden (5.4.2021 - 11.4.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ohledně lásky buď problémy nemáte, nebo si je nepřipouštíte. Neustále si říkáte, že doby, kdy jste si s tím, zda vaše city někdo opětuje nebo neopětuje, dělali starosti, jsou už dávno za vámi. Když teď zjistíte, že vás někdo nechce, neztrácíte čas tím, že byste se ho vyptávali, proč se tak rozhodl. Bez zbytečných otázek pokrčíte rameny a vydáte se hledat někoho nadějnějšího.

Býk

Jsou věci, přes které se přenést nedokážete. Když zjistíte, že miláček za vašimi zády laškuje s někým jiným, dáte mu najevo, že se vám to ani trochu nezamlouvá. On vám sice bude vysvětlovat, že slyšíte trávu růst a že se neděje nic, co by vás mělo znepokojovat, ale vás nepřesvědčí. Vám se takové jednání ani po jeho vysvětlení nebude líbit o nic víc.

Blíženci

Pokud narazíte na člověka, který má pocit, že vás získá jediným pohledem, dáte mu jasně najevo, že se o vás a získání vaší přízně bude muset snažit o dost víc. Zejména v úterý a ve středu, kdy je Luna ve Vodnáři, se kolem vás motá tolik lidí, že na jeho projevy přízně čekat opravdu nemusíte. Bude sice chvíli trvat, než to pochopí, ale nakonec mu to přece jen dojde.

Rak

Pokud se o vás začne zajímat někdo, kdo je známý jako člověk, který opačné pohlaví na pokoji nenechá, z míry vás to nevyvede. Schůzky, které spolu máte, vás baví, ale nic zásadního od nich neočekáváte. Překvapení přijde až v pátek, kdy vám dotyčný sdělí, že se do vás zamiloval a že neví, co s tím má dělat. Vás tím zaskočí tak, že se na rozumnou odpověď nezmůžete.

Lev

Kdybyste chtěli, aby se vám miláček opravdu věnoval, využijte na to úterý a středu. Pomůže vám Luna, která prochází vaším partnerským sektorem. S její pomocí navážete se svým životním druhem přesně ten typ komunikace, který navázat potřebujete. Navíc ho bez větších problémů dokážete přesvědčit, že jste jeho životní štěstí, na které až do setkání s vámi čekal marně.

Panna

Pocit, že si s partnerem už nerozumíte a že se v jeho společnosti buď nudíte nebo rovnou otravujete, mít můžete. Přesto byste mu neměli propadat. Když si uvědomíte, že to může být odezva, kterou váš organismus reaguje na náklad, jež musel v poslední době zvládat, rychle pochopíte, co máte dělat. Především si naplánujte víkend, kdy budete odpočívat. Pak nebudete společnost svého partnera trpět, ale budete vás těšit.

Váhy

To, že se váš partner věnuje naplno rodičům a vlastně všem rodinným seniorům, berte jako jeho velké plus. Je vám jasné, že ve chvíli, kdy budou pomoc a třeba i útěchu potřebovat i vaši rodiče, projeví svou aktivitu bez řečí a samozřejmě. Jeho jednání je navíc skvělý vzorem pro vaše děti. Na vlastní oči vidí, jak se mají chovat - a vy můžete jen doufat, že se tak později budou chovat i k vám.

Štír

V nynější náročné době, kdy máte sklon věci kolem sebe hodnotit daleko hůře, než si v reálu zaslouží, jste moc rádi, že vedle sebe máte svého partnera s jeho nepochybným smyslem pro humor. Díky jeho poznámkám a jedovatým komentářům se dokážete tomu, co se děje, docela upřímně zasmát. Zásadně vám to zlepší náladu. Nezapomeňte to svému partnerovi sdělit a říct mu, že jste mu za to vděční!

Střelec

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a romantiky, nemáte s projevy svých citů žádné problémy. Když někoho milujete, dáte mu to najevo tak, že mu bude naprosto jasné, co od něj chcete. Když bude chtít i on, budete naprosto spokojení. A kdyby náhodou nechtěl, neděláte z toho životní tragédii, ale klidně vyrazíte hledat někoho, kdo o vás zájem mít bude.

Kozoroh

Nebezpečím pro váš stabilní a spolehlivý vztah nejsou milenci. Ty dokážete podle momentálního rozpoložení buď zvládnout, nebo odmítnout. Potíže mohou být s kamarády - zejména s těmi, s nimiž si opravdu dobře rozumíte. S těmi si můžete povídat tak intenzivně, až pochopíte, že vás hovor s nimi baví podstatně víc, než chvíle, které trávíte s partnerem.

Vodnář

V úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, můžete pro vylepšení atmosféry ve svém vztahu udělat daleko víc, než si umíte představit. Bez problémů se dokážete na svého partnera mentálně napojit, takže lehce odhadnete, o co opravdu stojí a co by mu udělalo radost. A pak už jen stačí, abyste šli a taky to pro něj udělali. Nebojte se, tak náročné to zase nebude!

Ryby

Doba, kdy Slunce prochází s Beranem, je na vás až moc rychlá. Páry kolem vás se scházejí a rozcházejí tempem vpravdě bleskovým. Samo o sobě by vám to bylo lhostejné, ale oni si k vám potom chodí stěžovat a naříkat na to, že jim osud nepřeje. Vy se jim sice snažíte vysvětlit, že si za většinu svých problémů můžou sami, ale oni vás neposlouchají. Není divu, že jste v takové situaci rádi, že vy sami nic podobného řešit nemusíte a máte klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA