Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 08. týden (22.2.2021 - 28.2.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když začnou kamarádi mluvit o svatbě a o tom, jak by svůj život rádi stabilizovali, dostanou vás do hodně obtížné situace. Vy jste sice o ničem takovém dosud neuvažovali, ale váš miláček se toho hned a velice energicky chytí. Pokud se chcete vyhnout zbytečným a hlavně nepříliš příjemným debatám, měli byste kontakty partnera a kamarádů pro jistotu omezit.

Býk

Dojem, který na vás nově poznaný člověk hned na začátku týdne udělá, bude stát opravdu za to. Usoudíte, že jste konečně narazili na jedince, který je dostatečně inteligentní a s nímž si dokážete povídat. V úterý vám navíc vyzná lásku způsobem, který vám vyloženě vyrazí dech. Něco tak romantického a duchaplného jste dosud neslyšeli. Dokonce jste pochybovali, zda je možné, by člověk, který tak umí mluvit, vůbec existoval.

Blíženci

Debaty, které s miláčkem povedete ohledně svých dalších životních plánů, budou sice ohnivé, ale jejich skutečný efekt bude silně problematický. Mluvit sice můžete, ale pro získání rozumných závěrů nemáte dostatek podkladů. Kdybyste se domluvili, že s definitivními závěry počkáte až na dobu, kdy bude jasné, jaké budou životní podmínky, bude to lepší.

Rak

Váš citový život zásadně vylepší Venuše, která se ve čtvrtek po poledni přesouvá do Ryb. Pod jejím vlivem máte sklon dělat pro partnera všechno, co se jenom dá, a plnit každé jeho přání. Naštěstí máte miláčka, který vaší velkorysosti nezneužije. Kdyby se k vám navíc začal chovat stejně, užili byste si víkend, který by byl po všech stránkách dokonalý a navíc i plný lásky.

Lev

Kdybyste si hned na začátku týdne přiznali, že vás řešení komplikovaných citových záležitostí ani trochu nebaví, bylo by to rázem daleko lepší. Opravdu nechcete sedět a přemýšlet, co partner svými slovy myslel a co po vás vlastně chce. Zejména do čtvrtečního poledne budete rádi, když bude mít v citech jasno tak, abyste v nich podle jeho vzoru mohli mít jasno i vy.

Panna

Než se rozhodnete, že své bývalé lásce dáte ještě jednu šanci, přemýšlejte, zda to k něčemu bude. Může vás sice ujišťovat, že se změnila, ale vy víte, že skutečnost může být zcela jiná. V každém případě si uvědomte, že jeho negativní rysy, které vedly k prvnímu rozchodu, čas nezmírní, ale naopak je ještě zvýrazní. Líbit se vám to nebude, ale je to tak.

Váhy

S láskou si starosti neděláte, protože to nemáte zapotřebí. Víte, koho milujete, a jste si jistí, že i on miluje vás. Když se dozvíte, že jste si vlastně nic neužili, a že byste měli v lásce hledat větší různorodost a nové zážitky, díváte se dost nechápavě. Když si vzpomenete na lidi, kteří se tak chovali, a uvědomíte si, jak dopadli, do hledání ničeho nového se vám ani trochu nechce.

Štír

I když si říkáte, že jste se se svou žárlivostí rozešli jednou provždy, a další její záchvaty riskovat nehodláte, dopadne to jinak. To, co v tomto směru podniknete, by však mělo být promyšlené. Valentýnskou Lunu z Ryb využijte k tomu, abyste dali partnerovi najevo, že ho milujete a že vám na něm záleží, ale zároveň se rozhodnete, že to nepřeženete a že ho nenaštvete.

Střelec

Když zjistíte, že partnera opravdu potřebujete a že se bez něj neobejdete, jde o zásadní informaci, kterou byste si neměli nechávat pro sebe. Váš miláček opravdu potřebuje vědět, že vám na něm záleží. Vy mu pak musíte říct, že ho kromě řešení denních praktických úkolů potřebujete mimo jiné i proto, abyste měli jistotu, že na světě máte alespoň jednu spřízněnou duši.

Kozoroh

Než se rozhodnete, že partnerovi splníte každé přání, přemýšlejte, co to s sebou přinese. Hrozí, že miláček usoudí, že jste nastavili nový standard, který budete od této doby důsledně dodržovat. A kdybyste náhodou něco splnit odmítli, protože byste to považovali za nerozumné, hned se dozvíte, že je vám sobecky líto obětovat něco, co vyhovuje vám, tomu, co by sedlo jemu.

Vodnář

Partner přichází s nápady, které vám občas připadají až hraniční. V první polovině týdne, kdy se můžete opřít o energii Venuše ve svém znamení, je mu ještě dokážete leccos tolerovat, ale ve čtvrtek odpoledne přijde změna. Ať váš protějšek udělá cokoli, budete mít dojem, že jedná tak, aby vás co nejvíce naštval. Nemáte pocit, že ho posuzujete ostřeji, než by si zasloužil?

Ryby

K nápadům, s nimiž miláček přijde, přistupujete skoro až chladně. Máte strach, že byste mu projevy svých citů dodali zbytečně moc sebevědomí. Kdybyste se však rozhodli, že s ním budete jednat na rovinu a že mu dáte najevo, jak moc vám na něm záleží, bylo by to daleko lepší. Konečně byste si oba vychutnali stav, kdy mezi vámi bude jasno, a kdy nemusíte nic předstírat.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA