Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 15. týden (12.4.2021 - 18.4.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí, kdy se ve vašem znamení odehrává novoluní, to v lásce a s láskou snadné nemáte. Zatímco vy jste si ve všem jistí a máte pocit, že byste svou jistotu o dalším společném směřování vašeho vztahu měli přenést i na partnera, on je na tom zcela jinak. Na vaše motivační řeči není vůbec zvědavý. Dokonce vám řekne, že z vaší strany jde o pokus o manipulaci, který se mu ani trochu nelíbí.

Býk

Zásadní vliv na vaše city má Venuše, která se ve středu večer dostává do vašeho znamení. Najednou zjišťujete, že vás kromě partnera a vylepšování vašeho vztahu celkem nic nezajímá. Navíc se spolu vůbec nebudete bavit o práci, ale budete rozebírat jen vás dva. Výsledky, k nimž dospějete, jsou velice uspokojivé. Na to, co jste spolu vybudovali, můžete být pyšní!

Blíženci

Jsou věci, o kterých sice můžete vědět, ale s nimiž byste svého partnera alespoň zatím seznamovat neměli. Opravdu není potřeba, aby si dělal zbytečné starosti. Naštěstí vás nepozoruje tak intenzivně, aby ho napadlo, že před ním něco tajíte. Kdybyste se ale rozhodli, že s ním všechno proberete, nechejte to na sobotu. Šance, že se spolu dokážete domluvit, je celkem značná.

Rak

Vaše bývalá láska, se kterou jste se nerozešli v nejlepším, si pořádně naběhne. Když vám začne vysvětlovat, že je jí líto, že jste se rozešli, v žádném případě jí nesmíte sdělit pravdu. Mohli byste jí sice říct, že to s odstupem čas hodnotíte jako to nejlepší, co pro vás udělala, ale k ničemu by to nebylo. Dotyčný by se naštval a ani vám by to náladu nijak zvlášť nevylepšilo.

Lev

Nic z toho, čeho jste se ve vašem vztahu tak báli, se dosud neděje. Váš protějšek se vyloženě snaží, aby vám spolu bylo dobře. Vám pak nezbude, než abyste se chovali stejně a dokazovali mu, že si ve vás vybral opravdu dobře. Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru přátel, se spolu dokážete vrátit do dob, kdy jste spolu začínali. A s překvapením zjistíte, že se zase tak moc nezměnilo...

Panna

Nic z toho, co se kolem vás děje, trvanlivost vašeho vztahu neohrožuje ani neohrozí. To, že se kolem vašeho partnera někdo motá, ještě neznamená, že mu podlehne. Tím, že budete partnera podezírat, mezi vámi jen zbytečně kalíte vodu. Kdybyste místo toho využili Lunu, která je v úterý a ve středu ve stabilním Býku, bude to dobré. S její pomocí se dokážete domluvit na všem, co je podstatné.

Váhy

S ujišťováním o své lásce a o tom, že je váš partner to nejlepší, co vás v životě potkalo, raději moc nepospíchejte. Může to sice být svatá pravda, ale on to zase tak přesně vědět nemusí. Kdybyste mu místo toho naservírovali malou kapku nejistoty, kdy by tak úplně přesně nevěděl, jak na tom s vámi vlastně je, bylo by to pro další vývoj vašeho vztahu daleko prospěšnější.

Štír

Dárky, které vám miláček donese, vás sice na jednu stranu mile překvapí, ale na druhou vyvedou z míry. Když se na ně podíváte, usoudíte, že zbytečně vyhazoval za něco, co vy nepotřebujete a po čem jste ani netoužili. Naštěstí máte dost rozumu, takže si své zjištění necháte pro sebe. Partnerovi poděkujete a ujistíte ho, že se vám do vkusu trefil naprosto přesně.

Střelec

Ve čtvrtek a v pátek, kdy se Luna pohybuje vaším partnerským sektorem, se dokážete svému miláčkovi věnovat bez problémů naplno a s chutí. Kdybyste však usoudili, že o to nestojí, protože se musí zajímat něčím, co ho absorbuje podstatně intenzivněji, nesmíte se zlobit. Když budete trpěliví a počkáte, určitě na vás ještě do konce týdne přijde řada!

Kozoroh

Na veškeré vyjadřování toho, co k partnerovi cítíte, se vyplatí chvíli počkat. Zatímco v pondělí, kdy je Luna v Beranu, by z toho nakonec byla hádka, v úterý bude situace daleko příznivější. Kdybyste však počkali do středečního večera, kdy ve vašem znamení bude kromě Luny a Urana i Venuše, mohli byste se těšit na vysoce pozitivní odezvu, kterou vaše slova vyvolají.

Vodnář

Ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky, budete ve velmi zvláštní náladě. Najednou pochopíte, že vám na vašem partnerovi záleží podstatně víc, než na všem jiném, co se vašem životě právě děje. Jde však o postřeh, který byste si měli (alespoň prozatím) nechat pro sebe. Kdybyste se miláčkovi se svými myšlenkovými pochody svěřili, moc by si o sobě myslel!

Ryby

Pokud máte dojem, že to mezi vámi a partnerem drhne, dá se s tím něco dělat. Počkejte si však na středeční večer, kdy se ve vašem sektoru komunikace ocitne jak Luna, tak Venuše spolu s Uranem. Pod jeho vlivem zapomenete na ostych a partnerovi jasně vysvětlíte, co si o něm myslíte. Zároveň ho seznámíte s tím, co byste od něj chtěli. Bude tak překvapený, že vám hned slíbí, že to pro vás udělá.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA