Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 10. týden (8.3.2021 - 14.3.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opravdu nevidíte důvod, proč byste měli chtít někoho, kdo viditelně nechce vás. Jakmile zjistíte, že nereaguje ani na jemné, ani na trochu intenzivnější podněty, zařaďte zpátečku a elegantně vycouvejte. Bude to lepší, než kdybyste za dlouho zjistili, že jste síly, energii a čas věnovali něčemu, co vyjít sice mohlo, ale to v reálu nevyšlo.

Býk

Především si dávejte pozor na lidi, kteří jsou nespolehliví a svůj postoj měnit nehodlají. Zpočátku je sice můžete omlouvat a sami sebe přesvědčovat, že byste jim měli dát šanci, ale situace se záhy změní. Nejpozději v úterý večer pochopíte, že by šlo o vztah, v němž byste vy jen neustále dávali a ulehčovali život člověku, který by pořád jen přijímal a ještě to považoval za samozřejmé.

Blíženci

Především si dávejte pozor na lidi, kteří jsou známí tím, že je pro ně rozeštvávání láskyplných vztahů trochu podivným koníčkem. Především byste na ně měli upozornit svého partnera a vysvětlit mu, že jim nemá věřit. Zpočátku se bude dívat hodně nedůvěřivě, ale záhy pochopí, že jste měli pravdu a že vaše varování bylo oprávněné. Pak už všechno půjde tak, jak chcete a potřebujete.

Rak

Na hovory s partnerem a na ustanovování společných životních plánů si musíte najít čas hned v pondělí. Při velmi harmonické Luně ve vašem partnerském sektoru vám to dá daleko méně práce, než jindy. Bez problémů se dokážete domluvit na všem podstatném i nepodstatném. To, co do které kategorie zařadíte, rozhodujete nakonec vy, protože partner vám to velkoryse a rád přenechá.

Lev

Pro svého miláčka a tím i pro sebe byste měli vymýšlet nejenom práci, ale i zábavu. Snažte se najít v každém dni něco, co vás bude bavit a co vám přinese potěšení. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se pokuste naladit nejen na jeho tělesné potřeby, ale především na jeho duši. Jde o spolehlivý způsob, jímž své kontakty zesílíte a zintenzivníte.

Panna

Na to, co se ve vašem životě děje, musíte reagovat rychle a zároveň správně. Jakmile usoudíte, že se v okolí vašeho partnera objevil někdo, kdo by váš vztah a jeho harmonii moc rád nerušil, musíte okamžitě přijmout náležitá protiopatření. Partnerovi dejte jasně a jednoznačně najevo, že dotyčnému nevěříte ani slovo a že jemu doporučujete totéž. Když to pochopí a dojde mu, že máte pravdu, máte po starosti.

Váhy

Snad poprvé v životě si vychutnáváte lásku, kterou vám dotyčně nejen věnuje, ale navíc vás ještě i přemlouvá, abyste jeho city přijali. V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si budete chvíle, kdy jste spolu, vyloženě užívat. Přesto budete mít občas dojem, že dny, kdy jste toho, koho jste milovali, museli složitě a rafinovaně dobývat, byly zajímavější.

Štír

To, že vás miláček na začátku týdne upozorní, že na nic nemá čas a na spoustu věcí ani náladu, je v současné situaci naprosto logické. To, jak nakonec týden proběhne, máte však do posledního detailu ve svých rukou. Zejména o víkendu, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá novoluní, si můžete být jistí, že ho o tom, že si má najít čas i na vás, nakonec přesvědčíte.

Střelec

V době, kdy Slunce prochází znamením Ryb, se musíte k partnerovi chovat podstatně opatrněji, než obvykle. O tom, že byste na jeho účet žertovali, raději ani neuvažujte. Vy byste to sice nemysleli zle, ale on by mohl na vaše slova reagovat hodně přecitlivěle. Navíc byste se mohli dozvědět, že pro vás není nic svaté. Je to sice pravda, ale tak zřetelně byste to najevo dávat neměli.

Kozoroh

Jsou věci, která by váš partner neměl vědět. To, že jste se v poslední době zamilovali do někoho naprosto jiného, do toho spadá v první řadě. Dokud sami nevíte, jakou a zda vůbec nějakou roli chcete tomuto člověku ve svém dalším životě poskytnout, nikomu nic neříkejte. Neriskujte stav, kdy byste se s nynějším partnerem rozešli a toho druhého nakonec nezískali.

Vodnář

Především je potřeba, abyste partnerovi vysvětlili, že vaše pracovní nasazení je věc, která nemá s vaším soukromím vůbec nic společného. To, že se v práci musíte stýkat s kolegy, kteří vám pak občas večer volají i domů, ještě není důkaz, že s nimi něco máte. Naštěstí máte skvělé přesvědčovací schopnosti, díky nimž všechno podáte tak, aby partner pochopil, že máte pravdu.

Ryby

Především je potřeba, abyste se jednou provždy vyrovnali s člověkem, který se k vám kdysi dávno nezachoval hezky a navíc vám vnutil zcela zbytečné komplexy. Zejména o víkendu, kdy ve vašem znamení probíhá novoluní, byste měli v lásce a ve vztazích vůbec vykročit na novou cestu. Seberte odvahu a konečně udělejte tlustou čáru za tím, co bylo a co vám nic dobrého nepřineslo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA