Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 09. týden (1.3.2021 - 7.3.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když se rozhodnete svému miláčkovi udělat radost, bylo by dobře, abyste se orientovali na to, co se líbí jemu. Respektujte jeho odlišný vkus a bude to lepší. Kdybyste si však dali práci a vymysleli něco, co by udělalo radost vám oběma, bylo by to naprosto dokonalé. V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste si to pak taky krásně užili.

Býk

Nápady, které váš miláček má, vám sice připadají hraniční, ale nic s tím nenaděláte. Když mu je začnete rozmlouvat, dozvíte se, že ho vůbec nemáte rádi. Ve středu, kdy se Venuše dostává do sextilu s Uranem, se však situace zásadně obrátí. Nápady, s nimiž přijdete vy, budou zase jako hraniční připadat vašemu partnerovi. A vy ho budete přesvědčovat, že by o nich měl alespoň přemýšlet.

Blíženci

Konečně máte šanci získat zkušenosti, které se vám dosud vyhýbaly. Hned v pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se můžete seznámit s někým, kdo pro vás bude hodně znamenat a kdo pro vás navíc udělá všechno, co bude moci. Pocit bezvýhradné lásky, který si budete po jeho boku vychutnávat, bude až neskutečně krásný a příjemný.

Rak

V tom, co se lásky týče, bude zajímavá zejména středa, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Venuší a Uranem. Pochopíte, že předstírání lhostejnosti, na které jste v poslední době vsadili, není ve vztazích to nejlepší. Kdybyste se rozhodli, že sobě i svému vyvolenému nalijete čistého vína, a jasně mu řeknete, že o něj máte zájem, bude to mezi vámi rázem daleko lepší.

Lev

Pocity žárlivosti, které vás v poslední době zaplavují, musíte zvládnout. Kdybyste se nad nimi ale chtěli zamyslet a přijít na to, co ve vás podobné emoce vyvolalo, bylo by to daleko lepší. Jen tak pochopíte, že se bojíte něčeho, co má základy někde úplně jinde, než ve vašem aktuálním vztahu. Taky vám dojde, že svého absolutně nevinného partnera podezíráte neprávem.

Panna

To, že se máte sklon hádat, ještě neznamená, že byste měli své sklony realizovat doma. Když dáte své energii volnost v práci, kde si někteří kolegové pár trochu ostřejších slov opravdu zaslouží, budete doma v klidu a v pohodě. S dětmi si budete hrát a s partnerem vám bude tak dobře, jak vám už dlouho nebylo. Pohoda, které se mezi vámi rozhostí, je až záviděníhodná.

Váhy

Na lásku a zejména na hovory o budoucnosti je vhodný čas v pondělí. Jste pod pozitivním vlivem Luny ve svém znamení a dokážete s partnerem mluvit tak, aby pochopil, že vás a zejména váš vztah musí brát vážně i v případě, kdy by nechtěl. Bude sice chvíli trvat, než mu dojde, že je to vážné, ale nakonec to pochopí. Dokonce uzná, že to, co jste udělali, bylo pro něj nejlepší.

Štír

I když je vám jasné, že máte partnera, který je náročný a taky trochu problematický, je vám jasné, že byste nikoho jiného nechtěli. S někým druhým byste možná měli více klidu a možná i peněz, ale taky byste trpěli nudou. S tím nynějším sice nevíte, co vás čeká, ale zase jste si jistí, že vás během dalšího života čeká spousta překvapení, z nichž mnohá budou pozitivní.

Střelec

Především si uvědomte, že máte kolem sebe kamarády, kteří to s vámi myslí dobře. To, že to ale nedělají tak úplně správně, je jiná věc. Když vám začnou vysvětlovat, že je vám bez lásky podstatně lépe, než vám bylo ve vašem minulém vztahu, opravdu vás tím naštvou. Objektivně uznáte, že mohou mít pravdu, ale přesto máte dojem, že by si podobné řeči měli raději odpustit.

Kozoroh

I když jste si mysleli, že v lásce a v citech necháte všechno při starém, dostanete se do situace, která vás přinutí, abyste jednali jinak. Ve středu, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Uranem, mimoděk zjistíte, že od života chcete něco naprosto jiného, než je to, po čem jste toužili dosud. Teď je jen potřeba, abyste se s partnerem dohodli na spolupráci a na tom, že do tohoto dobrodružství půjdete spolu.

Vodnář

To, že někoho nemáte rádi, ještě neznamená, že to musí mít nastavené stejně. Vzhledem k lehce zlomyslným planetárním vlivům naopak hrozí, že se do vás dotyčný velmi intenzivně zamiluje. Budete mu pak vysvětlovat, že mezi vámi není možný jakýkoli vztah, nebo si řeknete, že zariskujete, překonáte se a tomuto člověku dáte přece jenom šanci?

Ryby

Hovory o lásce, které byste moc rádi se svým partnerem vedli, neuspěchejte. Z hlediska dalšího rozvoje vašeho vztahu bude taktičtější, když si počkáte, až zamilované řeči začne vést on sám. Toho, že by na to nedošlo, se bát nemusíte. Začne s nimi ve středu večer a bude v nich se střídavou intenzitou pokračovat skoro až do půlnoci ze čtvrtka na pátek.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA