Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 07. týden (15.2.2021 - 21.2.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Opravdu se nemáte čeho bát! I když se rozhodnete, že budete s partnerem řešit hodně nepříjemné problémy, čeká vás úspěch. Bez potíží se domluvíte na všem, co je potřeba. Pokud však chcete, aby všechno proběhlo v pořádku, rychle a bez zbytečných zádrhelů, promluvte si hned v pondělí. S pomocí harmonické Luny ve svém znamení všechno vyřešíte tak, abyste celý zbytek týdne trávili v pohodě a v klidu.

Býk

Jde o týden, který je pro vaše partnerství hodně náročný. Potíže mohou vzniknout už ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Saturnem a Uranem. I když máte ty nejlepší úmysly, chováte se tak, že vám partner vůbec nerozumí. Pak si můžete vybrat, zda mu stroze řeknete, že se má víc snažit, nebo zda obětujete čas a energii na to, abyste mu všechno důkladně vysvětlili. To, že je to druhé lepší, není třeba zdůrazňovat.

Blíženci

Zatímco si všichni ostatní na život, kdy jsou s partnerem daleko častěji, než obvykle, stěžují a někteří mluví i o ponorce, vy a váš miláček jste v naprosté pohodě. Najeli jste na životní rytmus, který vám oběma skvěle vyhovuje. Navíc se těšíte na víkend, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy jste pro partnera vymyslili překvapení. O tom, že bude nadšený, nepochybujte.

Rak

Zatímco v prvních třech dnech týdne máte dojem, že si nerozumíte s nikým a v ničem, čtvrteční odpoledne přinese zlom. Slunce se přesune do Ryb a vy pochopíte, že konečně nastal čas na pozitivní změny. Pokud jste single, máte šanci na seznámení s opravdu zajímavým člověkem, A pokud jste v páru, zjistíte, že v dlouhodobém vztahu zdaleka nemusí být nuda.

Lev

Úvahy o tom, kam s partnerem vyrazíte v létě na dovolenou, berete zatím spíše jako hru. Přesto se nad tím v pondělí nebo v úterý, kdy je Luna ve vašem sektoru dalekých cest, můžete zamyslet. Zároveň dobře poslouchejte, co vám k tomu miláček říká. Když začne nenápadně naznačovat, že by to rovnou mohla být svatební cesta, měli byste se nad tím zamyslet a vážně uvažovat, zda mu jeho přání nesplníte.

Panna

Všechno zvládáte tak dokonale, že vám ostatní znamení zvěrokruhu mohou jenom závidět. Navíc si kromě veškeré práce, které se naplno věnujete, dokážete najít čas, který budete trávit jen se svým partnerem. Vhodný čas je zejména v úterý a ve středu. Luna je v Býku a dokáže vás zabrzdit tak, abyste si chvíle, kdy jste s partnerem, bez výčitek svědomí užívali.

Váhy

To, že jste pro lidi, které milujete, z lásky schopní udělat i nemožné, je o vás známo a nikoho tím nepřekvapíte. Z míry však vyvedete člověka, který má pocit, že byste mu podobný citový i faktický servis měli poskytovat automaticky. Jakmile zjistíte, že s vámi někdo počítá jako s jistotou, na kterou má nárok, hned zařadíte zpátečku a dáte mu najevo, že se musí víc snažit.

Štír

Především si uvědomte, že se s láskou nedá experimentovat. Pokud vám druhá strana navrhne, že to spolu zkusíte a podle výsledku se rozhodnete, zda budete nebo nebudete pokračovat, měli byste to odmítnout. Zejména od čtvrtka výše, kdy bude Slunce ve vašem sektoru lásky a romantiky, byste sami nevěděli, zda vás podobná nabídka víc urazila nebo rovnou naštvala.

Střelec

Úvahy o tom, čeho jste se kvůli partnerovi museli vzdát, jsou zbytečnou ztrátou času. Ještě horší by byla chvíle, kdy byste si začali navzájem předkládat výčty toho, co jste jeden pro druhého udělali. Kdybyste místo toho využili víkend, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, a vymysleli aktivitu, která vás oba baví a na kterou se můžete těšit, bude to první krok k lepší budoucnosti.

Kozoroh

Už ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem sektoru lásky a romantiky, se ve vztahu můžete těšit na první kroky k lepšímu. Najednou zjistíte, že se spolu s partnerem dokážete bavit nejen o každodenních praktických záležitostech, ale i o tom, co vás oba přesahuje a co je pro vás důležité. Kdybyste nakonec pochopili, že vám na vašem vztahu záleží víc, než na čemkoli jiném, bude to skvělé.

Vodnář

I když vám připadá, že by vám lež značně ulehčila život a vyčistila partnerské vztahy, dobře si to rozmyslete. Zejména teď, kdy Merkur prochází vaším znamením, kde se taky v neděli otáčí do přímého chodu, je podobná aktivita vyloženě riskantní. Bude lepší, když se takovému postupu vyhnete. Naštěstí to nebude těžké. Partner sám po něčem takovém netouží a řeč na to zavádět nebude.

Ryby

Pokud máte na začátku týdne pocit, že v lásce nemáte štěstí, nepropadejte beznaději. Značná šance na posun k lepšímu přijde ve čtvrtek, kdy se Slunce přesouvá do vašeho znamení. Víkend pak proběhne naprosto paradoxně. Pod vlivem Luny v Blížencích začne o vaši přízeň usilovat víc lidí, než se vám líbí. Dokonce si můžete říkat, že začátek týdne, kdy jste strádali samotou, měl něco do sebe.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA