Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 18. týden (3.5.2021 - 9.5.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí si dejte v citových záležitostech přestávku. Zabývejte se spíše tím, co vás baví a co do vašeho života vnese tolik potřebné uvolnění. V úterý se ale situace změní. Do vašeho sektoru komunikace se dostane Merkur, který vás přinutí, abyste o tom, co k miláčkovi cítíte, mluvili nahlas. Definitivně svůj ostych překonáte o víkendu, kdy je Luna ve vaše znamení a kdy se do vašeho komunikačního sektoru dostává Venuše. S její pomocí začnete možná skládat i verše!

Býk

Vztahové problémy může vyvolat i způsob, jakým se oblékáte. Zatímco vy chcete vypadat co nejlépe a třeba i trochu sexy, váš miláček má pocit, že to přeháníte. Z toho, že takovým oblečením opačné pohlaví svádíte, vás sice přímo neobviní, ale moc daleko k tomu není. Vy v takovém případě musíte trvat na to, že se budete strojit podle svého gusta. Když v této oblasti ustoupíte jednou, budete muset ustupovat stále dál.

Blíženci

Merkur, který se v úterý časně ráno dostává do vašeho znamení, vám dává odvahu, s níž dokážete nazvat věci pravými jmény. Pokud máte pocit, že se kolem vás točí někdo, kdo se vám nezamlouvá, dokážete mu to říct tak, aby pochopil, že nežertujete, ale že vás má brát vážně. Další pozitivní změnu čekejte v neděli. Do vašeho znamení vstupuje Venuše a postaví vám do cesty někoho, jehož zájem vyloženě uvítáte.

Rak

Zásadní vliv na vás vyvine sextil mezi Venuší a Neptunem, který se uskuteční už v pondělí těsně po půlnoci. Najednou vám bude jasné, kde jste ve svém vztahu dosud dělali chyby. Kromě toho přijdete na vhodný způsob, jak by se všechno dalo účinně napravit. Zkuste si s partnerem promluvit a vysvětlit mu, že chcete začít znovu a lépe, a taky chcete, aby spolu s vámi začal i on.

Lev

Inspiraci k láskyplným vyznáním neshánějte. Je potřeba, abyste v tomto ohledu vymysleli něco vlastní hlavou. Partner to pozná a vaši snahu ocení. V neděli, kdy se Venuše dostává do Blíženců, se může o zajímavé překvapení postarat váš starý kamarád. Jen tak mezi řečí přijde s tím, že se jeho vztah k vám změnil z přátelství v lásku, a že chce, abyste to vzali v úvahu.

Panna

Nic z toho, co se na obloze děje, vás z míry nevyvede. Denní energie jsou sice náročné, ale vy je dokážete zvládnout. Trochu hůře je na tom vás miláček. Má dojem, že se všechno postavilo proti němu. Vy to naopak berete jako test, který má prověřit kvalitu vašeho vztahu. Dobře si uvědomujete, že vás aktuální potíže nutí, abyste se soustředili jeden na druhého a vzájemně si ulehčovali život.

Váhy

Krásný bude celý víkend, který ve vašem případě začíná už v pátek po poledni. Bez problémů se dokážete domluvit jak s partnerem nynějším, tak s těmi bývalými. Konečně se vám podaří vyřešit všechny rozpory, které mezi vámi dosud byly. S bývalými partnery se rozejdete v dobrém, a s tím nynějším spolu vykročíte na další životní a ničím nezkalenou pouť.

Štír

Logické jednání od svého partnera sice čekat nemůžete, ale to je to poslední, co vám vadí. Zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Venuší a Neptunem se dokážete na svého miláčka skvěle naladit. Pokud usoudíte, že chce, abyste ho přesvědčovali o své lásce, budete s ním o svých citech mluvit. Když naopak pochopíte, že chce, abyste se v této oblasti chovali zdrženlivě, dokážete bez problémů mlčet.

Střelec

Pozor si musíte dávat zejména na partnery svých kamarádů. Pokud máte pocit, že se na vás dívají zálibněji, než by měli, není to nepodložený dojem, ale tvrdý fakt. V takovém případě nasaďte ten nejlhostejnější výraz, kterého jste schopni, a tvařte se, jako byste si ničeho nevšimli. Je to jediná cesta, jak se zbavit podezření, že svým kamarádům svádíte partnery rádi a s chutí.

Kozoroh

V lásce máte šancí víc, než si umíte představit. Pokud chcete alespoň některé z nich využít, počítejte s tím, že se nezastavíte. První výběrové kolo byste však měli provést v klidu domova. Na rande pak jděte jen s lidmi, kteří se vám budou líbit a s nimiž si máte co říct. Zvlášť slibný bude v tomto směru čtvrtek. Venuše tvoří trigon s Plutem a vy máte šanci poznat svou osudovou lásku.

Vodnář

Jsou věci, na které si musíte najít čas, i když ho nemáte nebo se vám do toho nechce. Pokud se k vám donese, že partner hledá nějaká dobrodružství, nedělejte rovnou kravál, ale přímo se ho zeptejte, co je na tom pravdy. Z jeho reakce vám hned bude jasné, že jde o klasické liché obvinění, které vás dva mělo rozhádat. Teď oba víte, která bije, a dokážete si s tím poradit.

Ryby

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, se můžete těšit na značnou porci toho, čemu se říká štěstí v lásce. Už ve čtvrtek ráno nastupujte pozitivní vliv trigonu mezi Venuší a Plutem, který vám v lásce dává odvahu a třeba i chuť začít znovu. To, že se vám v lásce nedávno něco nepovedlo, ještě neznamená, že vás nečekají dny po všech stránkách krásnější.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA