Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 20. týden (17.5.2021 - 23.5.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když trpěliví většinou nebýváte (a ve vztazích a v lásce už vůbec ne), v tomto týdnu vám nic jiného nezbude. Pokud si začnete neshody, které mezi vámi a partnerem aktuálně jsou, vyjasňovat v první polovině týdne, nebude to k ničemu. Když však vydržíte do pátku, proběhne všechno rychle a hladce. Slunce se přesune do vašeho sektoru komunikace a vy se domluvíte jedna radost.

Býk

V tom, co se vztahů, lásky a mezilidských vazeb týče, si nemáte na co stěžovat. Váš miláček se k vám chová tak, že vám všichni kamarádi jen upřímně závidí. Navíc se můžete těšit na nápady a návrhy, s nimiž přijde. Zatímco obvykle nechává veškeré starosti včetně výběru místa na dovolenou na vás, tentokrát se toho ujme sám. Podaří se mu to tak, že budete naprosto spokojení.

Blíženci

Snažte se, aby ve vašem vztahu probíhalo všechno bez problémů a hladce. Když se něco nepovede, nesnižujte se k tomu, že budete chybu hledat (a eventuelně i vyčítat) v partnerovi a jeho jednání. Kdybyste dokázali poznamenat, že se podobné věci stávají a že za ně nikdo nemůže, bude to daleko lepší. Partner bude mít navíc příležitost obdivovat vaši velkorysost a nadhled.

Rak

Především je potřeba, abyste miláčkovi vysvětlili, že i vy máte nárok na únavu a z toho vyplývající zpomalené životní tempo. Týká se to zejména víkendu, kdy byste si měli zajistit čas, který můžete věnovat jen sami sobě. Partner proti tomu nic namítat nebude. Zná vás a ví, že mu ve svěžím a odpočatém stavu dáte lásku najevo daleko intenzivněji, než ve stavu ospalosti a únavy.

Lev

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, se soustřeďte především na sebe a na to, abyste se vy sami cítili co nejlépe. Jakmile si vylepšíte náladu, můžete začít pracovat na svém partnerovi a na tom, aby bylo dobře i jemu. Podaří se vám to kupodivu brzy. Jeho mysl převedete od strastí k životním radostem, které budete prožívat spolu, rychlostí téměř zázračnou.

Panna

To, že svého miláčka milujete natolik, že je pro vás tím nejdůležitějším činitelem vašeho života, ještě neznamená, že kvůli němu máte ztratit rozum a zapomenout na to, co chcete a potřebujete vy sami. Platí to zejména v pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Jupiterem. Na to, že byste si přízeň svého partnera mohli koupit dárky, které mu pořídíte, raději zapomeňte.

Váhy

Než se s partnerem pustíte do hádky, měli byste si především vybrat tu správnou taktiku. V první řadě si slibte, že se nenecháte jeho argumenty vyvést z míry. Zadruhé nedopusťte, aby se vás jeho argumenty dotkly na citlivém místě. Nakonec vsaďte na svůj smysl pro humor. Když se v kritické chvíli začnete smát, bude nejdříve překvapený a pak se začne smát taky.

Štír

Pokud chcete, hodláte a hlavně potřebujete v lásce a ve vztahu k partnerovi něco změnit, musíte to udělat hned v pondělí. Pod vlivem trigonu mezi Sluncem ve svém partnerském sektoru a Plutem ve svém sektoru komunikace, se dokážete domluvit na všem, co je pro další rozvoj vašeho vztahu podstatné. Nakonec oba zkonstatujete, že veškerá nebezpečí zmizela a že je všechno v naprostém pořádku.

Střelec

Zatímco začátek týdne probíhá v pohodě a v klidu, ve čtvrtek večer se situace zásadně změní. Slunce se dostane do vašeho partnerského sektoru a zásadně změní postoj, který k partnerovi máte. Zatímco dosud jste brali to, že je mezi vámi kvalitní vztah, jako něco automatického, nad čím nemusíte ani přemýšlet, teď pochopíte, že je to zázrak, kterého byste si měli náležitě vážit.

Kozoroh

V pondělí dopoledne, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, si udělejte na miláčka čas i v případě, kdy ho na nic jiného nemáte. Pro to, abyste vaši lásku posílili, stačí, když mu pošlete zamilovanou zprávičku, ve které ho ujistíte, že na něj pořád myslíte. Vám to nic neudělá a miláček bude spokojený. Kdyby o tom chtěl mluvit, přizná, že po něčem takovém už dlouho toužil.

Vodnář

Jsou vztahy, které byste si sice přáli, ale které nezačaly a patrně ani nezačnou. Když se dozvíte, že si člověk, kterého jste si vybrali, našel někoho jiného, zareagujte rozumně. Než se propracujete k závěru, že skončila jedna kategorie vašeho života a že je tedy potřeba, abyste své city nasměrovali někam jinam, bude to chvíli trvat. Nakonec to ale zpracovat a přijmout dokážete.

Ryby

Potíže nebudete mít s partnerem ani s jeho rodinou, ale s jeho domácím zvířetem. Jde o jedince, který si na vašeho partnera dělá nárok a který si je jistý, že je veškeré právo na jeho straně. Když se rozhodnete, že se se zvířetem spřátelíte, záhy zjistíte, že je to přehlídka ztraceného času. Navíc máte oprávněný dojem, že partner dá více na svého miláčka než na vás. Co s tím uděláte?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA