Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 19. týden (10.5.2021 - 16.5.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jde o týden, který do vašich citových vztahů vnáší stabilitu. To, zda o ni usilujete a zda ji vůbec chcete, se ukazuje jako naprosto nepodstatné. Když se ve středu, která probíhá pod vlivem trigonu mezi Merkurem a Saturnem, začnete s miláčkem bavit, řeč se záhy stočí na váš vztah a jeho další budoucnost. Když mu nedokážete slíbit, že ho berete a hlavně brát budete opravdu vážně, raději mlčte...

Býk

V úterý, kdy se ve vašem znamení odehrává novoluní, máte šanci konečně získat člověka, o kterého jste dosud usilovali marně. Potíž je však v tom, že sami nevíte, zda ho chcete pro zábavu nebo pro vytvoření něčeho, z čeho by se časem mohl vyklubat i vážně míněný vztah. Jde o něco, v čem byste měli mít jasno dřív, než řeknete první závazné slovo. Jinak byste mohli zbytečně ublížit člověku, který vám nic zlého neudělal.

Blíženci

I když máte práce až nad hlavu (a to, že jí hodně mít budete, je naprosto jisté), musíte si udělat čas i na partnera a na společné životní radosti. Navíc je potřeba, abyste s nabídkami na krásné chvíle přišli dříve, než začne miláček nahlas uvažovat, zda se mu náhodou nevyhýbáte úmyslně a zda za tím není něco daleko hlubšího. Vhodně načasované něžnosti ho nejdříve nadchnou a navíc umlčí!

Rak

Pro jistotu počítejte s tím, že se během pracovní části týdne nezastavíte. Ve vašem případě to však není žádná tragédie. Na to, abyste všechno dohnali, budete mít celý víkend s Lunou ve vašem znamení. Kdybyste navíc ještě naplánovali nějakou společnou akci, bude to ještě lepší. Práce máte oba až nad hlavu, a něco, co vás přimějte, abyste se radovali ze života, potřebujete oba.

Lev

V době, kdy Slunce prochází znamením Býka, je potřeba, abyste ve vztahu posilovali stabilitu a jistotu. Na to, že byste uvažovali o zahájení nového vztahu, aniž byste předtím ukončili ten starý, ani nemyslete. Nezapomeňte, že máte partnera, který se na rozdíl od vás skandálů nebojí a který by si to, že vám i vašemu novému objektu zájmů znepříjemní život, vyloženě vychutnal.

Panna

To, že se máte rádi, ještě neznamená, že se nemusíte zabývat ryze praktickými záležitostmi. Momentálně je nejvyšší čas, abyste se rozhodli ohledně letošní dovolené. Když zapnete své praktické myšlení, bude všechno jasné. To, že budete moci vyrazit k moři, není zdaleka jisté, takže se rozhodnete, že vsadíte na domov. Naštěstí se vám podaří partnera přesvědčit, že je to tak lepší.

Váhy

Potíže můžete mít se žárlivostí. Žárlit však nebude váš miláček, ale jeho domácí zvíře. Má pocit, že se cpete někam, kam nepatříte, a dává vám to dost nevybíravým způsobem najevo. Ještě víc vás rozstřelí zjištění, že miláček nehodlá kárat zvíře, ale spíše se nedůvěřivě dívá na vás. Skoro začínáte přemýšlet, zda se takový souboj s chlupatým miláčkem dá vůbec vyhrát - a usoudíte, že asi ne.

Štír

Po zralé úvaze se rozhodnete, že si ve svých citech a partnerském životě uděláte konečně jasno. Když k tomu využijete středu, kdy jste pod pozitivním vlivem sextilu mezi Marsem a Uranem ve svém partnerském sektoru, podaří se vám to dřív, než jste si dokázali představit. Výsledek sice nemusí být přesně takový, jak jste si představovali, ale to nevadí. Budete mít jasno v tom, co si myslíte, což zase není tak málo.

Střelec

Týden probíhá v klidu a alespoň relativní harmonii, ale to vás nesmí vyvést z míry. V pátek, kdy se současně ocitnete pod vlivem Luny ve svém partnerském sektoru, a Jupitera, který se dostane do Ryb, se situace zásadně změní. Partner, který byl dosud spokojený se vším, co jste mu nabídli, najednou silně zvýší své požadavky. Dokonce do té míry, že nebudete vědět, jak správně reagovat.

Kozoroh

V době, kdy Slunce prochází vaším sektorem lásky a kdy zde navíc v úterý proběhne novoluní, jste v naprosté pohodě. Když si slíbíte, že nedovolíte, aby vás cokoli vyvedlo z míry, patrně se vám to i podaří. Kdybyste navíc dokázali ve čtvrtek využít energii sextilu mezi Sluncem a Neptunem, a s jeho pomocí do vztahu vnesli trochu otevřené odvázanosti, bude to ještě lepší.

Vodnář

To, že Jupiter opustí v pátek těsně po půlnoci vaše znamení, není tak zlé, jak by se na první pohled zdálo. Především se můžete těšit na to, že partner okamžitě omezí požadavky, které na vás má. Konečně pochopí, že se sice budete snažit, ale opravdu nedokážete zvládnout všechno, co po vás chce. Výsledkem bude urovnaný a zklidněný vztah, ve kterém bude radost žít.

Ryby

V lásce a obecně ve vztazích vůbec fungujete naprosto paradoxně. Čím méně se na opačné pohlaví snažíte dělat dojem, tím snazší cesta k jeho okouzlení se vám otevírá. Krásné je to zejména v úterý, kdy se ve vašem sektoru komunikace odehrává novoluní. Konečně přišel den, kdy můžete beztrestně projevit svůj smysl pro humor a doufat, že se druhá strana chytí a oplatí vám to stejně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA