Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 21. týden (24.5.2021 - 30.5.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Kdybyste se rozhodli, že chcete získat někoho, kdo dosud dokázal vašim snahám odolávat, dá se toho dosáhnout rychle a bez problémů. Je jen potřeba, abyste se chovali zcela jinak, než obvykle. Místo toho, abyste se předváděli jako úspěšní lidí, které z míry nic nevyvede, klidně řekněte, že jste v lásce zklamaní a že vůbec nevěříte, že byste mohli milovat a být milováni. A pak už jen nechejte věcem volný průběh...

Býk

Trochu potíží můžete mít s partnerem, který je do vás sice zamilovaný, ale který na vás taky neskutečně žárlí. Marně se snažíte, aby pochopil, že k tomu, aby o vás pochyboval, opravdu nemá důvod. Zásadní střety čekejte zejména v neděli, kdy bude Luna ve Vodnáři. Vy mu vysvětlujete, že čas na sebe a své přátele čas od času potřebujete - a on vám není schopen říct, že se tak chová proto, že se o vás opravdu bojí.

Blíženci

Zásadní vliv na váš citový život vyvine zatmění, které se ve středu uskuteční ve vašem partnerském sektoru. Kdybyste zatoužili po rozchodu, který proběhne rychle a nenechá po sobě žádné bolestivé stopy, můžete se do něj hned pustit. Když vám však (nyní už bývalý) partner řekne, že je rád, že jste o tom začali mluvit, protože on sám nevěděl, jak s tím začít, budete mít pocity hodně smíšené.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy opravdu hodně harmonická Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si musíte správně stanovit priority. Je potřeba, abyste pochopili, že se nejdříve musíte věnovat svému partnerovi a až potom si hledat čas a energii na práci. Jde o spolehlivý způsob, kterým se zbavíte zbytečného stresu a posunete svůj vztah tam, kde jste ho vždycky mít chtěli.

Lev

K hledání nového partnera musíte přistoupit stejně rozumně jako k hledání nového zaměstnání. Předem byste se měli rozhodnout, co od něj vlastně chcete a co jste naopak ochotní pominout. Když budete chtít opravdu hodně zariskovat, začněte nový vztah ve středu, kdy ve vašem sektoru lásky probíhá zatmění. Vyjít to sice nemusí, ale když to vyjde, bude to skutečný zázrak.

Panna

Pro jistotu počítejte s tím, že zveřejnění vašeho vztahu vzbudí údiv. Nikdo nechápe, že jste se rozhodli pro něco, co se nedá označit jinak než jako nedomyšlené dobrodružství. Vy však máte v tom, na co ho chcete a potřebujete, naprosto jasno. Chápete, že jste v něm konečně narazili na člověka, s nímž je život daleko pestřejší a barvitější, než byl ten dosavadní.

Váhy

Románek, do kterého byste se moc rádi pustili, berte jako velice riskantní nápad. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna v žárlivém Štíru, vám nic dobrého nepřinese. Mohli byste si být jistí, že by se k vašemu partnerovi řeči o tom, co mezi vámi a vaším novým objevem je, donesly ještě dřív, než by mezi vámi v reálu něco bylo. Vy byste mu pak marně vysvětlovali, že vás podezírá neprávem, protože se vlastně nic nestalo...

Štír

S láskou problémy nemáte, ale s bývalými partnery ano. I když jim vysvětlujete, že všechno mezi vámi skončilo tak důkladně, že už nemůžete být ani kamarádi, mají pocit, že vás dokážou přemluvit. Zejména v pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, budou v tomto ohledu velice cílevědomí. Může vám jich být sice líto, ale naděje jim nesmíte dát ani špetku.

Střelec

Je potřeba, abyste se s partnerem dokázali domluvit i na tom, co není tak úplně jednoduché. Zároveň si hlídejte vliv středečního zatmění. Pokud vám hlavou začnou probíhat myšlenky, které vás přesvědčují, že nic z toho, co mezi vámi bylo a je, nemá cenu, neberte je vážně. Když se jimi nebudete řídit, už v pátek ráno zjistíte, že vyvanuly tak dokonale, že po nich nezůstala ani stopa.

Kozoroh

To, že někdo odmítne vaše nesmělé náznaky, kterými mu dáváte najevo, že by mezi vámi mohlo být i něco víc, je sice nepříjemné, ale důvod k psychickým propadům to není. Pochopíte to už v pátek nebo v sobotu. Luna ve vašem znamení vám do cesty pošle někoho, kdo je daleko zajímavější. Navíc po tom, abyste mu projevili svou přízeň, zcela nepokrytě touží.

Vodnář

Čím dříve si uvědomíte, že vztah mezi vámi a partnerem je hlubší, než jste si dosud mysleli, tím to bude lepší. Z toho, co jste začínali jako flirt, který vám oběma má sloužit k zábavě a ke zpestření jinak nudného života, se mimo vaši i partnerovu vůli vyvinulo něco, co je silnější, než vy oba dohromady. O tom, že vás to spolu nejen drží, ale i pěkně dlouho držet bude, nepochybujte.

Ryby

Ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Neptunem, si dávejte pozor na všechny, kteří vás budou chtít okouzlit. Počítejte s tím, že na vás budou zkoušet triky, kterým se odolává opravdu obtížně. Když si však zachováte alespoň trochu zdravého rozumu, bude to snazší. Sice přijdete o dechberoucí romantický zážitek, ale taky se vyhnete propastnému zklamání.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA