Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 38. týden (20.9.2021 - 26.9.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Drobné potíže, které mezi vámi a partnerem ohledně toho, co se týká citů, emocí a lásky vůbec, řešíte levou zadní. Zejména v úterý a ve středu vám to větší problémy nedělá. Díky Luně ve svém znamení dokážete své city vyjadřovat tak, aby partner pochopil, že si z něj legraci neděláte. Můžete se přitom sice usmívat, ale hned je jasné, že to myslíte naprosto vážně.

Býk

V momentě, kdy usoudíte, že se partner na vás nedívá se zdaleka takovým nadšením, jako na někoho jiného, nedělejte rovnou dusno, ale situace bedlivě sledujte. Pokud dospějete k závěru, že jste se ve svém odhadu nemýlili, máte v pátek a v sobotu dost času na protitah. Někoho, kdo se na vás bude dívat se stejným zaujetím a nadšením, navíc najdete bez problémů.

Blíženci

To, že si z někoho děláte legraci, ještě neznamená, že ho nemáte dostatečně rádi, nebo si ho nevážíte. Naopak! O svůj humor a pozitivní přístup ke světu se umíte dělit jen s tím, komu věříte a s kým jste naladění na stejnou vlnu. Pokud vedle sebe máte člověka, nímž takové postřehy můžete sdílet, patříte ke šťastným lidem, jimž se dá jenom upřímně závidět.

Rak

V pondělí, kdy je Luna v Rybách a tedy i ve vašem sektoru duchovna, si se svým partnerem konečně dokážete promluvit tak, jak jste to měli udělat už dávno. Bez obav před ním můžete vyložit veškeré své citové, emocionální i erotické potřeby. Nejdříve to pro něj bude dost šok, ale to nevadí. Když vydržíte, zjistíte, že své touhy sice vyjadřuje jinými slovy, ale že chce vlastně totéž, co vy.

Lev

Když vám partner říká, že byste si na něj měli udělat podstatně víc času, než jste si pro něj vyhradili dosud, líbit se vám to nebude. Když se však nad celou situací zamyslíte objektivně, musíte přiznat, že má vlastně ve všem pravdu. Když ještě přestanete doma mluvit o svých kamarádech opačného pohlaví a zdůrazňovat, jak jsou skvělí, bude atmosféra ještě lepší.

Panna

V úterý, kdy jste pod vlivem energie nastupujícího úplňku ve svém partnerském sektoru, se máte na co těšit. Miláček usoudí, že je mezi vámi až příliš mnoho nudy, a rozhodne se, že s ní energicky zatočí. Čekejte buď pozvání na večeři nebo rovnou romantický prodloužený víkend, který vás na pozve. Můžete mu sice vysvětlovat, že je to zbytečné utrácení, ale bude vám to málo platné.

Váhy

Zásadní vliv na vás má Slunce, které se ve středu večer dostává do vašeho znamení. Jeho vliv pocítíte už v pátek ráno, kdy zjistíte, že máte nejen daleko větší chuť do života, ale i o hodně vyšší sebevědomí. Pod jeho vlivem dovedete svá přání a tužby, které se týkají dalšího vývoje vašeho vztahu, sdělit miláčkovi tak přesvědčivě, že mu nezbude, než aby vám je co nejdříve vyplnil.

Štír

V pondělí, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, si na miláčka musíte udělat čas i v případě, kdy vám na všechno jiné chybí. Když mu po poledni zavoláte nebo mu pošlete zamilovanou zprávičku, bude to hodnotit jako velice kladné gesto. Když k tomu navíc přidáte nějaký malý dáreček, kterým mu dokážete, že na něj myslíte, bude to dokonalé úplně.

Střelec

O tom, že máte v lásce odvahu a bez větších problémů dokážete nazvat věcí tím pravým jménem, víte dávno. Teď však zjišťujete, že jste narazili na člověka, s nímž se volně a bez obav bavit nedokážete. Za jiných okolností byste byli tvorem, který je stejně výmluvný, jako vy, naprosto nadšení, ale teď se čím dál častěji přistihnete ve chvíli, kdy z něj máte skoro strach.

Kozoroh

Především si musíte uvědomit, že váš partner nemusí opravdu všechno vědět. Pokud máte chuť vzpomínat na svou velkou lásku, zakázat si to nemůžete. kdybyste ale zapnuli poslední zbytky rozumu, dojde vám, že by bylo lepší, kdybyste se k tomu uchýlili do ústraní. Tam si můžete třeba i v klidu poplakat, aniž byste museli miláčkovi vysvětlovat, že to je tím, že zrovna krájíte cibuli...

Vodnář

Zásadní problémy, o které vlastně ani nestojíte, vám do života může vnést čtvrteční opozice mezi Venuší a Uranem. Pokud máte na svědomí nějaký hříšek, měli byste se snažit co nejrychleji odstranit veškeré jeho stopy. Promažte poštu i mailovou korespondenci a nezapomeňte vysypat koš! Možná se vám to zdá přehnané, ale záhy se ukáže, že to bylo naopak velice moudré.

Ryby

Zejména v pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení a kdy jste pod vlivem energie nastupujícího úplňku, se musíte chovat rozumně. To, že máte někoho rádi, je pěkné, ale přesto byste měli jednat tak, abyste ho zbytečně nevyděsili. Když na něj moc přitlačíte, usoudí, že vlastně nemá možnost volby. Pak je jen logické, že bude hledat dveře, jimiž by co nejrychleji zmizel.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA