Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 37. týden (13.9.2021 - 19.9.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vládou Luny ze Střelce, se vám bude v erotice neobyčejně dařit. Jako jediní z celého zodiaku dokážete v této oblasti spojit ducha a tělo. V praxi z toho budou dva dny, kdy budete vy myslet na miláčka a on na vás. Zároveň budete přemýšlet o malých radostech, které si budete poskytovat a jimiž budete svůj vztah posilovat.

Býk

Pokud chcete v lásce a v podobě vašeho vztahu ještě něco obrátit k lepšímu, nesmíte otálet. V takovém případě je potřeba, abyste naplno využili energie Marse, který až do úterního odpoledne prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Do toho, co chcete svému miláčkovi ohledně vašeho vztahu říct, vložte veškerou svou energii. Musíte ho přesvědčit, že ho opravdu milujete!

Blíženci

Zásadní vliv na vás má úterní opozice mezi Sluncem a Neptunem. Pod jejím vlivem máte sklon negativně přemýšlet jak o svém partnerovi, tak o vztahu, který vás oba pojí. Pokud usoudíte, že je s vámi jen proto, že mu v nějakém smyslu usnadňujete život, není to pravda. Je nejvyšší čas, abyste si uvědomili, že s vámi je proto, že vás má rád a že s vámi být chce!

Rak

Všechno, co chcete v citech dát najevo, si nechejte na neděli. Budete na to mít jak ten správný druh energie, tak dostatek času. Navíc budete schopni dávat své city najevo beze slov. Zásadně tím snížíte možnost nejrůznějších nedorozumění. Kdybyste se ještě rozhodli, že partnera vytáhnete na nějaký malý výlet, na němž byste mohly přemýšlet o jiných věcech, než jsou ty nudné a všední, bylo by to vynikající.

Lev

Sny, které jste ohledně lásky měli, které máte a které vám dost zásadně brání v tom, abyste si vztah naplno užili, se snažte ovládnout nebo ještě lépe definitivně zahnat. Týká se to zejména druhé poloviny týdne, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Saturnem. Vaše představa toho, jak má láska vypadat, nemusí být ta jediná správná. Kdybyste se partnera zeptaly na to, co si představuje on, bylo by to lepší.

Panna

To, že váš miláček flirtuje napravo a nalevo, kudy chodí, vás už z míry nevyvede. Znáte ho a víte, že jiný už nebude. Kdybyste byli sami k sobě upřímní, uznáte, že vám to vlastně neobyčejně lichotí. Kdybyste chtěli být opravdu nad věcí, chvíle, kdy o něj bude tak enormní zájem, si vyloženě vychutnáte. Stav, kdy po něm všichni touží, ale on jde domů s vámi, si přece máte právo užít!

Váhy

Na to, abyste si erotiku užili pořádně a podle svých představ, potřebujete nejen dobrou náladu, ale i náležitý fyzický fond. Právě proto by bylo dobré, kdybyste kromě náležitého citového vyžití stejně důsledně dbali i o náležitý spánek. Kdybyste si ještě ve středu a ve čtvrtek slíbili, že se nebudete zbytečně stresovat, ale všechno, s čím miláček přijde, přijmete v klidu, bude to vynikající.

Štír

Pokud chcete v lásce něco změnit k lepšímu tak, aby se to k tomu starému už nikdy nevrátilo, odložte to na druhou polovinu týdne. Jde o dny, kdy můžete plně využít páteční trigon mezi Sluncem a Plutem. S jeho pomocí můžete jít do všeho plnou parou, ale taky si můžete být jistí, že se vám situace nevykne z rukou. To, co ve vztahu chcete změnit, dokážete navíc podat tak, že partner sám pochopí, že mu nezbývá, než vám vyhovět.

Střelec

O tom, co máte v lásce a v citech v plánu, raději moc nemluvte. Nejde o to, že byste to zakřikli, ale o to, že by se to k dotyčnému mohlo donést a vy byste ho tím mohli zaplašit. Na přímou otázku odpovězte, že máte sice něco rozpracovaného, ale dál se k tomu nevyjadřujte. Trocha tajemna, kterou tak kolem sebe rozprostřete, vám navíc přidá na kráse a přitažlivosti.

Kozoroh

Partner, kterého máte, vám neustále dává najevo, že si je vámi až moc jistý. Právě proto mu máte chuť zejména v neděli dokázat, že by se o vás měl snažit trochu víc a tak napevno s vámi nepočítat. Nejdříve nebude moc chápat, co vám vlastně vadí, ale stačí, abyste jen ťukli. Když mu to vysvětlíte, sám usoudí, že vás provokoval přesně tam, kde zrovna nemusel.

Vodnář

K partnerovi svého nejlepšího kamaráda se raději nevyjadřujte. S tím, že to mezi vámi jiskří podstatně víc, než je zdrávo, máte potíží už tak dost. Asi by bylo lepší, kdybyste se podívali pravdě do očí a rozhodli se, zda vám víc záleží na kamarádství nebo na lásce. Čím dřív se smíříte s tím, že obojí dohromady mít nemůžete, tím to pro vás bude jednodušší.

Ryby

O největší potíže se vám už v úterý postará opozice mezi Sluncem a Neptunem. Najednou usoudíte, že vám partner v něčem opravdu důležitém lže. Když budete chtít, lehce se propracujete k důkazům. Když však začnete přemýšlet, proč to dělá, pochopíte, že situace není zdaleka tak jednoduchá, jak byste chtěli. Pravdu vám neříká proto, že chce, abyste neměli zbytečné starosti a nervy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA