Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 36. týden (6.9.2021 - 12.9.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Ve středu nebo ve čtvrtek, kdy se Luna dostává do vašeho partnerského sektoru, se na svého miláčka podíváte zcela jinýma očima, než obvykle. Najednou pochopíte, že máte vedle sebe atraktivního člověka, který by mnoha lidem stál za velice šťavnatý hřích. Zároveň vám dojde, že o něj musíte pečovat tak, aby se mu u vás líbilo natolik, že by o nikom jiném neuvažoval.

Býk

Novoluní, které se v úterý odehrává ve vašem sektoru lásky a romantiky, vám dává ve vztazích nové šance. Pokud usoudíte, že si začnete s někým, kdo se vám už dlouho líbí, dokážete mu své city dát najevo tak, aby pochopil, že nežertujete, ale naopak byl blahem bez sebe. Nakonec se dozvíte, že vás už dlouho miluje, ale že nikdy nevěřil, že se mu jeho sen splní.

Blíženci

V pondělí a v úterý, kdy je Luna v Panně, byste měli přemýšlet spíše o praktických než o citových záležitostech. Řešte to, co se týká vašeho života a co jste dosud odkládali s tím, že jsou na světě důležitější věci. Na to, abyste si užili partnera a jeho společnosti, budete mít chvíli času jen ve středu a ve čtvrtek. Pak ale využijete každou minutu, kdy můžete být spolu.

Rak

Zásadní vliv na vás a na váš citový život vyvíjí kvadratura mezi Venuší a Plutem. Uskuteční se sice v pondělí, ale její vliv budete pociťovat minimálně do středy. Najednou usoudíte, že je zbytečné, abyste se za každou cenu snažili vyjít s člověkem, který vám v ničem nepomáhá a který bere vaši lásku jako něco, na co má automatický nárok. Zatím všechno necháváte při starém, ale sami nevíte, jak dlouho vám to ještě vydrží.

Lev

Opět se přesvědčíte, že v lásce nejsou limity. Když někoho milujete, jdete do toho naplno. O tom, že byste mohli narazit nebo dokonce přijít k citovému zranění, neuvažujete. Dobře si uvědomujete, že city, které prožíváte, si musíte pořádně vychutnat a užít. Navíc je vám jasné, že i láska, která nedopadne přesně tak, jak jste si představovali, je lepší, než její kompletní absence.

Panna

Za své jednání a zejména za svá rozhodnutí se nemusíte a hlavně nemáte proč omlouvat. Když vám miláček sdělí, že jste ho tím, co jste udělali, opravdu naštvali, musíte jeho výrok správně rozklíčovat. Není naštvaný kvůli tomu, co jste udělali, ale kvůli tomu, že jste mu to neřekli včas a nepřizvali ho ke spolupráci. Má pocit, že vy budete vypadat jako neobyčejně výkonní jedinci a on jako neschopný lenoch.

Váhy

Do pátku, kdy Venuše pobývá ve vašem znamení, můžete klidně a bez výčitek svědomí dát přednost lásce před prací, praktickým životem a dokonce i před povinnostmi, které jsou pro vás jindy svaté. Miláček potřebuje vědět, že je pro vás tím nejdůležitějším na celém světě. A kdyby se vás na to náhodou přímo zeptal, musíte ho dokázat přesvědčit, že to tak opravdu je.

Štír

V pracovní části týdne se věnujte pracovním záležitostem. Toho, že byste něco propásli, se obávat nemusíte. Na lásku a na to, abyste si partnera a své vzájemné společnosti náležitě užili, budete mít dost času v sobotu. Jde o den, kdy na vás harmonicky působí jak Luna z vašeho znamení, tak Venuše, která se tam v pátek večer přesunula. Konečně si s miláčkem řeknete všechno, na čem vám záleží a co jste už dávno potřebovali slyšet.

Střelec

I když si jste o tom přesvědčení (a navíc je to i pravda), že svého miláčka milujete opravdu nade vše, mnoho trpělivosti s ním nemáte. Když řekne něco, co se vám tak úplně nezamlouvá, hrozí, že budete reagovat zbytečně naštvaně. Kdybyste si místo toho uvědomili, že to, co řekl, není sice příjemné, ale taky to není důvod ke vzteku, bude to lepší.

Kozoroh

Díky trigonu mezi Marsem a Plutem, který vám hned v pondělí dodá patřičnou dávku sebevědomí, dokážete dát miláčkovi své city najevo způsobem, o jehož upřímnosti se nedá pochybovat. Někdo by vám mohl vytknout, že se projevujete až příliš upřímně, ale váš miláček je tím naprosto nadšený. Dokonce vám sám řekne, že o něčem takovém už dlouho toužil a pořád to nenalézal.

Vodnář

O svého miláčka se bát nemusíte ani v případě, kdy jede na firemní akci nebo kdy ho čeká víkend s kamarády. Jeho věrnost tam sice bude nejednou v ohrožení, ale on se vždycky zachová tak, abyste na něj mohli být pyšní. Kdybyste se ho zeptali, proč se tak chová, dozvíte se, že má přece to nejlepší doma a kvůli jednorázovému úletu to nehodlá ohrožovat.

Ryby

Zásadní vliv na vás a na průběh vašich partnerských vztahů má novoluní, které se v úterý odehrává ve znamení Panny. Pod jeho vlivem dokážete sice upevnit všemi možným prostředky vaše partnerství, ale taky máte sklon vnucovat těm, které milujete, svou vůli způsobem, který akceptovat nedokáže, i kdyby opravdu chtěl. Kdybyste zmírnili tlak, který na svého partnera vyvíjíte, bude to rázem lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA