Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 50. týden (13.12.2021 - 19.12.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Především se vykašlete na ctitele, který se o vás začne ucházet tím, že vám předestře seznam nároků, které na svého budoucího partnera má. Jindy jste celkem tolerantní a brali byste to jako jeho libůstku, ale tentokrát usoudíte, že byste to se svou vstřícností přehnali. Když mu začnete povídat, co od partnera čekáte zase vy, rozhodne to. Dotyčný buď usoudí, že jste totálně nesnesitelní, nebo naopak usoudí, že právě vás moc chce!

Býk

V pondělí večer, kdy se Merkur dostává do Kozoroha, zapomeňte na svou obvyklou mlčenlivost. Je potřeba, abyste mluvili co nejvíce. Důraz klaďte zejména na to, co se vám povedlo a čím se pozitivně odlišujete od všech ostatních. Váš miláček tak pochopí, že jste opravdu dobří a že by se vás měl držet. Vy si pak konečně vychutnáte svou chvíli triumfu!

Blíženci

Je potřeba, abyste se soustředili především na to, co je vy sice dvakrát vážně neberete, ale co je důležité pro partnera. Kdybyste se překonali natolik, že byste se o tom s ním dokázali i bavit, bylo by to vynikající. Vaše vstřícnost by se vám tak postarala o pěkný víkend, který byste pak spolu strávili. Navíc byste se od něj dozvěděli spoustu zajímavých věcí.

Rak

Svého miláčka nějak intenzivně nezpovídejte. Nebylo by to k ničemu. Když si počkáte na chvíli, v níž začne mluvit sám, bude to pro vás zajímavá životní lekce. Zjistíte, že vám na sebe prozradil daleko víc, než původně chtěl. Navíc vám dojde, že spoustu věcí,kterým jste dosud nerozuměli, dělal jenom proto, aby vám imponoval a dokázal, že je pro vás ten nejlepší.

Lev

Všechno, do čeho se pustíte spolu a s láskou, dopadne naprosto skvěle. Zejména v pondělí, kdy můžete využít Lunu v Beranu, máte spoustu energie a navíc i chuti měnit svůj partnerský život k lepšímu. To, že se beze změn dál už neobejdete, dokážete partnerovi vysvětlit tak, že ho ani nenapadne, že by vám mohl oponovat. Naopak vám sám a dobrovolně předá velení v domácnosti i ve vztahu.

Panna

Řeči, které ohledně vašeho miláčka a jeho předešlého života kolují, berte s velkou rezervou. Na první poslech mohou sice vypadat zajímavě, ale to ještě o jejich pravdivosti ještě nic nevypovídá. Když vás to bude opravdu zajímat, zeptejte se svého miláčka přímo. Pokud se zarazí a řekne, že to není pravda, můžete vzít jed na to, že před vámi tají něco, co byste podle jeho názoru vědět opravdu neměli.

Váhy

Rozjetý vztah, který vypadal velice slibně, se najednou zastavil a vy nevíte proč. Právě proto je důležité, abyste se neurazili, ale vzchopili se natolik, že se ho půjdete přímo zeptat, co se děje. Když mu otázku položíte v neděli večer, kdy je pod vlivem úplňku v upovídaných Blížencích, řekne vám po troše zdráhání všechno, co potřebujete vědět - a ještě i o něco víc.

Štír

Především je potřeba, abyste pochopili, že partner nemusí plnit každé vaše přání. Je pod stejným tlakem, jako vy, a musí toho zvládnout víc, než si umíte představit. Právě proto by bylo dobře, kdybyste se dokázali překonat a starosti o pohodu a klid se ujali sami. Když dokážete doma vytvořit atmosféru, v níž se bude cítit každý dobře, nakročíte tím i k velice příjemným Vánocům.

Střelec

To, co si řekne váš miláček s rodiči, neřešte a hlavně mu do toho zbytečně nemluvte. Nechejte ho, ať si to vyřeší podle toho, jak to sám cítí. Sami byste mu to, co si o celé záležitosti myslíte vy, měli říct až v neděli. Pod vlivem úplňku ve svém partnerském sektoru dokážete použít argumenty, které ho povedou k přemýšlení. Pokud ho napadne něco rozumného, je to vaše zásluha!

Kozoroh

Zásadní pozitivní vliv na vaše partnerské vztahy vyvíjí Merkur, který se v pondělí večer dostává do vašeho znamení. Pod jeho vlivem budete mluvit stále více a lépe. V neděli, kdy se ve vašem znamení zastaví Venuše, dokážete o tom, co vám miláček říká, dokonce i přemýšlet. Pak pochopíte, kde jste ve vztahu dosud dělali chybu, a rozhodnete se, že už nikdy nic takového nedopustíte.

Vodnář

Mars, který v pondělí vstupuje do Střelce a tedy do vašeho sektoru přátel, vám partnerské vztahy trochu zkomplikuje. Z toho, co jste dosud považovali za ryze přátelský vztah, se vyklube něco, čemu vůbec nerozumíte. Víte, že jde o člověka, který vás neobyčejně přitahuje, ale nevíte, jak mu dát najevo, že jste s ním ve stadiu, kdy staré přátelství skončilo a nová láska ještě nezačala.

Ryby

Než se rozhodnete, že ve vztahu budete postupovat rozhodně a tak, abyste vyřídili všechno, s čím by mohly být později problémy, dobře si to rozmyslete. Možná by bylo lepší, kdybyste podobné nápady buď rovnou vzdali, nebo je alespoň odsunuli o pár dnů nebo týdnů dál. Ve vašem případě bude lepší, když ve vztahu alespoň prozatím necháte všechno tak, jak to je...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA