Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 01. týden (3.1.2022 - 9.1.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

O svém životě a jeho dalším směrování si povídejte nejen s partnerem, ale především sami se sebou. V době, kdy Slunce spolu s Venuší prochází Kozorohem, si kladete spoustu otázek, na které pak obtížně hledáte odpovědi. Vy si nedovedete představit život, ve kterém by vás partner omezoval. Váš partner si však nedokáže představit život, ve kterém byste nežili doopravdy spolu. Než přijdete na vhodný kompromis, zabere to spoustu času. Nakonec se to ale podaří.

Býk

Starý kamarád, který vás oslovil, se vůbec netají tím, že by se z této role velice rád přesunul dál. Představa, že ho budete mít pořád a stále po boku, se vám moc nezamlouvá. Velice dobře si uvědomujete, že by to nedopadlo dobře. Váš životní druh by poznenáhlu převzal hlídací roli vašich rodičů. Žili byste si pohodlně, ale svobodně byste se nadechnout nemohli a nesměli.

Blíženci

V době, kdy Slunce prochází Kozorohem, máte s láskou samé problémy. Je vám jasné, že byste se měli držet svého stabilního partnera a žádné roztopáčnosti nevymýšlet. Vy však přemýšlíte nad člověkem, který se k vám sice podle žádného s vašich kamarádů nehodí a jehož byste vy sami navíc označili jako hodně rizikového. Když se však na sebe podíváte, proletí mezi vámi blesky, s nimiž nic nenaděláte a které zvládnout nedokážete.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, se máte ze strany svého miláčka na co těšit. Sám od sebe vymyslí na víkend program, který se vám oběma bude líbit a na který se už od začátku týdne těšíte. Když navíc přijde s tím, že byste si měli zajít někam na oběd a tak si alespoň zdánlivě prodloužit svátky, bude vaše spokojenost nepředstíraná a trvalá!

Lev

Děje se toho sice hodně, ale vy se ničeho obávat nemusíte. Díky své povaze a Saturnu, který prochází vaším partnerským sektorem, se dokážete na všechno podívat z nadhledu. Díky tomu se ujistíte, že oba patříte k lidem, co od lásky a vztahu žádné zázraky nečekají. Právě proto nakonec dostanete podstatně víc, než kdokoli jiný. Kromě lásky vás spojí i doživotní přátelství!

Panna

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, potěšíte nejen svého partnera, ale i sebe. O lásce s ním dokážete mluvit tak, aby pochopil, že ho máte opravdu rádi. Kdybyste mu hned v pondělí kolem poledne poslali pár zpráviček, které ho o vaší lásce ujistí, zajistili byste pro vás dva týden, ve kterém byste si lásku užívali plnými doušky.

Váhy

O zásadní problém, který se týká lásky a vztahů vůbec, se vám může postarat nedělní konjunkce Slunce s Venuší. Pod jejím vlivem hrozí, že si váš nový partner nesedne ani s vaší původní rodinou, ani s vašimi dětmi. Pak by bylo dobré, kdybyste se stáhli a přestali tlačit na pilu. Když jim všem dopřejete trochu času, dokážou se nakonec domluvit naprosto hladce.

Štír

Zajímavý člověk, který vás osloví a který se netají zájmem, co o vás má, vás dost vyvede z míry. Po posledním citovém karambolu jste si slibovali, že si dáte pauzu, ale teď zjišťujete, že vám na něco takového chybí ta pravá nálada. Nabídku na vztah sice s otevřenou náručí nepřijmete, ale pozvání na rande vás potěší tak, že se rozhodnete, že na ně půjdete.

Střelec

Jde o týden, kdy si v lásce můžete bez problémů užívat klid a zaslouženou pohodu. Slunce, které prochází Kozorohem, na vás žádné zásadní nároky nemá a váš miláček ho následuje. Ve všem, co si povíte, s vámi bude souhlasit. Pokud se rozhodne, že vaše nálady změní, nebraňte se. Veškeré změny, které vám navrhne, vám přinesou do života buď to, co je dobré, nebo to, co je ještě lepší...

Kozoroh

V pondělí a v úterý, kdy jste pod vlivem Luny ve svém znamení, vymyslete vhodnou taktiku, kterou při získávání svého miláčka použijete. Ve středu, kdy se dostanete pod vliv sextilu mezi Venuší ve svém znamení a Neptunem v sektoru komunikace, pak musíte důkladně promyslet to, co mu řeknete jako první. Půjde o slovo, které rozhodne o vaší budoucnosti!

Vodnář

Při Luně, která je ve středu a ve čtvrtek ve vašem znamení, budete o životě přemýšlet jinak, než dosud. Zatím jste měli pocit, že svému partnerovi dokážete vysvětlit naprosto všechno. Teď však pochopíte, že jsou věci, které byste mu snad ani vysvětlovat neměli. Některé zprávy, které by mohl objevit ve vašem mobilu, byste měli raději smazat. Ty totiž přes veškerou snahu vysvětlitelné nejsou...

Ryby

To, že vám rozum říká, že váš nový vztah nemůže fungovat, a ještě vám velmi podrobně vysvětluje proč, pro vás nic neznamená. Vy posloucháte srdce, který vás od středy do neděle soustředěně ujišťuje o pravém opaku. Kdybyste si preventivně slíbili, že si nebudete lhát, ale že se v této důležité oblasti podíváte pravdě do očí, mohlo by to vyjít. Srdce i mysl by se sjednotily tak, abyste konečně mohli být šťastní.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA