Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 51. týden (20.12.2021 - 26.12.2021)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Jsou záležitosti, které byste si do vztahů plést neměli. Než si budete naprosto jisté, jak to mezi vámi a vaším novým partnerem vypadá a co z toho bude, pečlivě filtrujte informace, které mu o sobě dáváte. O tom, jak jste na tom s penězi a kolik máte na účtech, vědět opravdu nemusí. Když zjistíte, že se zbytečně nevyptává a nevyzvídá, měli byste o něm přemýšlet. Je vidět, že jde o člověka, kterého zajímáte vy a ne vaše peníze!

Býk

Svátečních dnů se letos bát nemusíte. Proběhnou pod vlivem Luny ve vašem sektoru lásky a romantiky a budou stát za to. Vaši náladu neohrozí a vaši psychikou rovnováhu nerozkolísá ani napjatý vztah mezi Saturnem a Uranem. Oba víte, že člověku, kterého milujete, musíte leccos odpustit a nad některými jeho projevy bez komentářů mávnout rukou. Naštěstí to dokážete.

Blíženci

V pondělí, kdy se Slunce ve vašem partnerském sektoru dostane do sextilu s Jupiterem, byste měli se svým miláčkem nejen trávit veškerou volné chvíle, ale měli byste spolu i komunikovat. Pokud usoudíte, že potřebujete se svým partnerem probrat něco, čemu se zatím bránil, zcela určitě s vámi začne mluvit. Ke konečnému výsledku sice nedospějete, ale už to, že jste začali, je úspěch.

Rak

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším znamením, můžete o lásce nejen mluví, ale budete o ní i přemýšlet. Nakonec pochopíte, že jsou věci, které byste v tak emotivním období, jakým Vánoce nepochybně jsou, řešit neměli. Když se místo toho budete snažit s partnerem mluvit tak, aby pochopil, že ho milujete bez jakýchkoli podmínek, bude to to nejlepší, co se dá dělat.

Lev

Než se rozhodnete, že si místo člověka, kterého milujete a kterého nemůžete mít, najdete někoho, kdo poslouží jako náhradník, je to hodně kontroverzní rozhodnutí. V pondělí vám to sice může připadat jako velice rozumné rozhodnutí, ale už v úterý byste si uvědomovali, že jste udělali něco, co vám život zbytečně zkomplikovalo. Najednou byste měli na krku někoho, koho vy sice nemilujete, ale kdo se až po uši zamiloval do vás...

Panna

Zatímco v pondělí panuje ve všem, co se ve vašem životě děje, totální zmatek a chaos, v úterý večer se situace změní. Slunce se přesune do vašeho sektoru lásky a romantiky a vy si konečně uděláte pořádek v citech. Zjistíte, že člověk, kterého milujete, jen čeká, až mu vyšlete ten správný signál. Ten ho ujistí, že s vámi může navázat vztah a nemusí se bát odmítnutí.

Váhy

To, že se o vás a vašem novém vztahu mluví podstatně víc, než je vám milé, musíte zvládnout. Důvodem podobných řečí není ani tak to, s kým nyní jste, jako závist, kterou pocítili ti, kteří si s vaším miláčkem chtěli začít dřív. Když teď zjistili, že jim jejich plány nevyšly, budou aspoň všem vašim známým vysvětlovat, že vám to stejně nevydrží a že pak přijde jejich chvíle.

Štír

To, že někoho nemáte rádi jako člověka, a přitom vás neskutečně přitahuje jako milenec, je při vaší povaze něco naprosto normálního. Vaše city jsou pak jako na houpačce. Občas jste kvůli tomu sami na sebe naštvaní, občas se tím docela dobře bavíte. Když pak v pátek dostanete od tohoto jedince vánoční dárek, usoudíte, že city, které k vám chová, jsou silnější, než jste si dosud mysleli.

Střelec

I když jste si dříve mysleli, že byste se bez lásky dokázali klidně a bez větších potíží obejít, nyní zjišťujete, že to tak snadné není. Zejména v neděli veček, kdy budete pod vlivem Luny v sektoru přátel, usoudíte, že máte sice kamarádů až nad hlavu, ale láska podle vašich představ vám chybí. Kdybyste ale dali jasně a jednoznačně najevo, že ji chcete, mohli byste ji přivolat.

Kozoroh

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si musíte najít čas na svého miláčka právě proto, že máte práce až nad hlavu a na nic jiného čas nenajdete. Když se spolu dokážete bavit i o jiných věcech, než jsou jen povinnosti a přípravy na svátky, bude to vynikající. A kdybyste nevěděli, o čem mluvit, můžete klidně, vyrovnaně a spokojeně mlčet.

Vodnář

V pátek, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Saturnem a Uranem, můžete být sice naštvaní na celý svět, ale na svého partnera se zlobit nedokážete. Velice dobře si uvědomujete, že jen jemu vděčíte za pohodu a za radost ze života, kterou si dokážete vychutnávat. Všechno sice podle vašich představ ve vašem vztahu není, ale s většinou můžete být spokojení.

Ryby

Slunce, které se v úterý večer dostane do Kozoroha, vás trochu srovná. Konečně pocítíte, že máte na průběh událostí, které se kolem vás a zejména ve vašem vztahu dějí, alespoň nějaký vliv. V pátek, kdy se Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, si navíc užijete opravdu krásný Štědrý den. Veškerá nervozita rázem zmizí a vy si budete vychutnávat, že jste spolu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA