Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 35. týden (29.8.2022 - 4.9.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Od pondělního odpoledne do středečního podvečera, kdy Luna prochází vaším partnerským sektorem, byste se měli orientovat především na partnera a na to, co potřebuje a co chce. Velice rychle zjistíte, že má plány, s jejichž uskutečněním mu můžete velice lehce pomoci. Je sice potřeba, abyste na chvíli odsunuli do pozadí své vlastní plány a záměry, ale to se přece zvládnout dá...

Býk

Představa, že byste se svým nynějším partnerem zůstali už napořád, se vám líbí stále víc. Je vám jasné, že jste v něm našli člověka, který vás kvůli vašim pozitivním vlastnostem miluje a vaše rysy ne tak pozitivní dokáže bez zbytečných řečí tolerovat. Pokud k němu dokážete se stejnou velkorysostí přistupovat i vy, máte před sebou opravdu příjemnou a láskyplnou společnou životní cestu.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, se dokážete s partnerem bez problémů domluvit na všem, co je potřebné a nutné. Vstříc si vyjdete i při organizaci svého partnerského života. Když miláček přijde s tím, že byste si mohli dát rande, kdy se držíte za ruku a ani spolu nemluvíte, bude to skvělé. Víte, že jde o gesto, které vás oba dokáže spojit.

Rak

Hovory s bývalým partnerem, které se týkají vašeho majetku, bydlení a jiných praktických záležitostí, proběhnou v naprostém klidu. Vy však musíte dávat najevo, že za žádných okolností neustoupíte a že budete své plány a záměry prosazovat za každou cenu. V boji s bývalým partnerem vám pomůže partner nynější. V kritické chvíli pro vás bude velmi účinnou oporou.

Lev

Je potřeba, abyste využili všech šancí, které vám hvězdy dávají. V úterý a ve středu je to Luna, která prochází vaším sektorem komunikace. S její pomocí se dokážete domluvit i s člověkem, s nímž nikdo jiný rozumnou komunikaci navázat nedokáže. Ve čtvrtek, kdy Mars ladí s Jupiterem, dokážete s partnerem mluvit tak, aby pochopil, že jste jeho životní štěstí, kterého si musí náležitě vážit. Kupodivu to pochopí rychle a trvale.

Panna

V době, kdy Slunce prochází vaším znamením, se těšte na nové podněty, které přicházejí ze všech možných stran. Opravdu nevíte, zda dát přednost společnosti svého partnera nebo kamaráda, kterého jste opravdu dlouho neviděli. Když usoudíte, že partnera máte doma pořád, ale kamaráda zase tak často nevidíte, je to pravda, ale nahlas to raději neříkejte. Ani hodně tolerantní partner by to pochopit nemusel.

Váhy

Než se rozhodnete, že se s partnerem opět začnete bavit o něčem, na čem jste se dosud nedokázali domluvit, měli byste si to rozmyslet. Zejména v úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším znamením, by podobná akce vedla nejdříve k hádce a následně k hrozbě rozchodem. Pokud tedy nejde o záležitosti životní důležitosti, měli byste se podobných hovorů raději vzdát.

Štír

Kombinace Slunce z Panny, a Luny, která je ve čtvrtek a v pátek ve vašem znamení, vám v lásce přináší to, co se dá bez přehánění označit jako ničím negativním neovlivňované štěstí. Váš miláček přijde s tím, že jste si spolu v poslední době málo užívali a že byste to měli napravit. Klidně mu dovolte, aby své návrhy přednesl. Můžete si být jistí, že budou opravdu dobré!

Střelec

Týden, který je před vámi, je plný práce a vyloženě praktických starostí tak, že na lásku nebudete mít čas a vlastně ani náladu. Změnu přinese až víkend, kdy se vaším znamením bude pohybovat Luna. Zejména v sobotu, kdy se kvalita lunárních energií rychle mění, se nedostatku partnerské komunikace obávat nemusíte. Budete si povídat rádi a bude vám moc hezky.

Kozoroh

O své životní zkušenosti se s partnerem naplno nedělte. Místo toho byste ho měli bedlivě pozorovat a jeho jednání si hlídat. Jakmile uvidíte znaky toho, že vás chce kontrolovat, že žárlí a vůbec se chová tak, že vám to připomíná negativní zážitky s minulými partnery, měli byste zpozornět. Pak můžete přemýšlet, zda je to jen shoda náhod nebo důrazné varování osudu.

Vodnář

To, že máte do středy pocit, že se slibně rozjeté milostné záležitosti najednou zastavily v místě, je možné. Už ve čtvrtek, kdy se ocitnete pod vlivem sextilu mezi Marsem a Jupiterem, však zjistíte, že se situace změnila. Telefon se rozezvoní a vám se vrátí dobrá nálada. V sobotu, kdy bude miláček mluvit víc, než je zdrávo, pak začnete uvažovat, zda začátek týdne, kdy se partner neozýval, neměl přece jen svůj půvab.

Ryby

Období, kdy Slunce prochází vaším partnerským sektorem, je pro vás stejně jako v každém jiném roce plné změn, kterým se musíte přizpůsobit. Letos vám to naštěstí žádné velké problémy nedělá. Zejména ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve Štíru, dokážete miláčkovy nápady přijmout tak, že mu tím uděláte skutečnou radost. Další potvrzení síly vaší lásky pak už potřebovat nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA