Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 33. týden (15.8.2022 - 21.8.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, dokážete dát lásku najevo tak, abyste překvapili nejen adresáta svých citů, ale i sami sebe. Konečně pochopíte, že nemá smysl city zastírat, ale že je potřeba, abyste o nich mluvili upřímně a otevřeně. Platí to zejména pro čtvrtek, kdy se Venuše z vašeho sektoru lásky a romantiky dostává do harmonického vztahu s Jupiterem. Štěstí ve hře vás sice nečeká, ale štěstí v lásce máte garantované!

Býk

V úterý, kdy jste pod vlivem harmonického vztahu mezi Merkurem a Uranem, se máte v lásce tendenci rozhodovat tak, že tím překvapíte sami sebe. Můžete přijít na to, už máte dost uhánění a přemlouvání člověka, který o vás evidentně nestojí. Místo toho dáte přednost člověku, který vám už dlouho dává najevo, že by proti navázání bližších vztahů nebyl.

Blíženci

Opravdu nevidíte důvod, proč byste měli partnera seznamovat se vším, co máte v úmyslu. Znáte ho a víte, že jakékoli riziko nesnáší a že vám ho bude rozmlouvat. Navíc hrozí, že vás začne citově vydírat a vysvětlovat vám, že hazardujete nejen vy sami, ale že svým jednáním ohrožujete i stabilitu vašeho vztahu. Pokud mu chcete vysvětlit, že to tak zlé zdaleka není, bude vás to stát hodně energie. Nakonec se vám to však podaří.

Rak

To, že se vám v lásce něco nepodaří, je sice nepříjemné - ale nepříjemné je to jen na první pohled. Když se nad celou záležitostí důkladně zamyslíte, pochopíte, že jste ve skutečnosti získali podstatně víc, než jste ztratili. Kdyby vám vaše záměry vyšly, měli byste nyní na krku člověka, který umí sice o lásce velice krásně mluvit, ale který pro vás reálně naprosto nic neudělá.

Lev

Na vaše lásky a obecně vztahy vůbec působí neskutečně kladně trigon mezi Venuší a Jupiterem. Odehrává se sice ve čtvrtek, ale vy jeho pozitivní vliv pociťujete celý týden. Najednou zjistíte, že v lásce prožíváte totální soulad a velice příjemnou harmonii. To, že se lidé kolem hádají, pak vnímáte neobyčejně citlivě. Vy sami se s partnerem domluvíte rozumně, a nechápete, proč to ostatní nedokážou.

Panna

Nové láskyplné začátky si raději odpusťte. Při Slunci ve svém sektoru věcí skrytých se máte sklon chovat zcela jinak, než obvykle. Každým svým gestem i slovem dáváte najevo, že vám nejde ani tak o lásku, jako o dobrodružství - pokud možno nevázané a na jednu noc. Člověk, který od vás hodlá pro svůj život získat stabilitu a pohodu, zjistí, že se nechytá a odchází. Za pár dní budete sice přemýšlet i jednat zcela jinak, ale to už bude daleko...

Váhy

Negativní životní zkušenosti, které jste dosud nasbírali, nejsou sice moc příjemné, ale pozitivní dopad přesto mají. Konečně jasně víte, co máte dělat, abyste se něčemu podobnému v životě vyhnuli. Když se v pondělí nebo v úterý najde někdo, kdo se vás pokusí do něčeho podobného vehnat, dokážete se ozvat hodně nahlas a hodně důrazně. O svůj klid srdce se hned tak někým připravit nenecháte!

Štír

Do sobotního dopoledne můžete využít energii, kterou vám do života vnáší Mars ve vašem partnerském sektoru. Pod jeho vlivem dokážete prosazovat svou vůli tak, že vám neodolá ani ten, kdo původně chtěl. Potíž však může být v tom, že své síly vyplýtváte na něco, co za to v podstatě nestojí. Kdybyste se rozhodli, že necháte hrát první housle svého partnera a sami se stáhnete do pozadí, bude to lepší.

Střelec

Na to, proč jste se svým partnerem i v případě, kdy je každému na první pohled jasné, že spolu nijak zvlášť neladíte, se vám odpovídá velice těžce. Nakonec řeknete, že mimo jiné proto, že se s každým jiným člověkem nudíte a otravujete. Když ho srovnáte se všemi ostatními, které zajímáte, a kteří se kolem vás točí, musíte přiznat, že byste měli sice život klidnější, ale jinak by vás nic zajímavého nečekalo.

Kozoroh

Toho, že existujete a že máte starosti, které vás opravdu tíží, si všimne člověk, který se k vám dosud choval neobyčejně odtažitě. Jeho jednání může být sice srdečné až láskyplné, ale přesto uděláte dobře, když mu nebudete přikládat příliš velký důraz. Smiřte se s tím, že jde o člověka, který lidem velice rád pomáhá, a který se podobným způsobem chová ke všem strádajícím.

Vodnář

Člověk, který se vám zjevuje ve snu, vám klidně může sloužit jako kotva i jako ten, který udává vašemu dalšímu životu směr. Pokud ho však potkáte v reálu, zatím mu to neříkejte. Mluvte s ním normálně a pokud možno s trochou smyslu pro humor. A pokud má vedle sebe partnera, kterému by se jeho angažmá ve vašem životě nemuselo tak úplně líbit, mlčte ještě důsledněji!

Ryby

Definitivní odpověď na otázky, které si v poslední době hodně často kladete, v tomto týdnu nezískáte. Neustále přemýšlíte o roli, kterou hrajete v životě svého partnera, a odpovědět si na ně nedokážete. V úterý můžete mít pocit, že nad vás nemá, a že vás opravdu miluje, zatímco o víkendu usoudíte, že se s vámi ze všeho nejvíce nudí. Co kdybyste si přestali podobné otázky klást a začali život konečně brát takový, jaký je?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA