Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 32. týden (8.8.2022 - 14.8.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Nové začátky v lásce nejsou vůbec obtížné. Přesto je potřeba, abyste se drželi zdravého rozumu a nevyžadovali po sobě ani miláčkovi příliš. Když zapomenete na to, že jste ho chtěli porovnávat se svou bývalou láskou, bude to jen dobře. Jde o člověka, který si ve vašem životě zaslouží samostatné políčko. Když mu ho dáte, zůstane ve vašem životě hodně dlouho - a třeba i navždy.

Býk

Než se rozhodnete, že svému novému objevu ukážete něco, co byste označili jako teplo domova, dobře si to rozmyslete. Při vašem nasazení, které uplatníte především o víkendu, hrozí, že se o něj začnete starat tak intenzivně, až pochopí, že on na starosti nemá vlastně vůbec nic. Pokud chcete tomuto negativnímu scénáři předejít, musíte být opatrní už teď!

Blíženci

Doba, kdy Slunce prochází Lvem a tedy vaším partnerským sektorem, patří k těm nejkrásnějším, které můžete během roku zažít. Máte kolem sebe spoustu lidí, kteří vás mají rádi, a kteří vás uznávají. Kromě toho si náležitě vážíte citové stabilizace a toho, že se můžete vracet k miláčkovi. To, že si pak jen přejete, aby všechno ve stejném duchu pokračovalo i nadále, je naprosto přirozené.

Rak

Není divu, že po svých životních zkušenostech trváte na tom, že se budete ve všem, co se partnerského života týče, rozhodovat jenom a pouze vy sami. Právě proto zareagujete bouřlivě v momentě, kdy zjistíte, že partner rozhodl něco, co se týká vás obou, za vás. Miláček vám sice říká, že to se svými reakcemi přeháníte, ale vy víte, že právě hájíte svou svobodu a samostatnost.

Lev

Strach, který projevujete o partnerovu věrnost a obavy ze ztráty jeho lásky, jsou sice pochopitelné, ale neopodstatněné. Čím víc mu je budete dávat najevo, tím rychleji se ve vztahu stavíte na místo toho závislého a slabšího. Kdybyste místo toho od pátku do konce týdne využili Venuši ve svém znamení, a přesvědčili ho, že jste pro něj nepostradatelní, bude to lepší.

Panna

Opozice mezi Venuší a Plutem, která probíhá v úterý, je pro většinu vašich známých a zejména jejich vztahy opravdu náročnou zkouškou. Ve vašem případě však funguje jako skvělý katalyzátor. Pokud je váš vztah dobrý a má šance na příznivou budoucnost, můžete se s partnerem sice pohádat, ale oba to budete brát jako krok kupředu. Když však po hádce začnete uvažovat o rozchodu, je jasné, že hájit nemáte co.

Váhy

To, že byste v lásce a ve vztazích vůbec byli moc rádi nad věcí a ve stavu, kdy byste na všechno dokázali reagovat lehce pohrdlivým úsměvem, ještě neznamená, že se vám to podaří. Zejména v úterý, kdy budete pod silným tlakem opozice mezi Venuší a Plutem, byste se měli podobného jednání vyvarovat. Pokud svého partnera naštvete, budete si ho později jen obtížně usmiřovat.

Štír

Když zjistíte, že partner buď něco neudělal, nebo na to totálně zapomněl, nedělejte kvůli tomu zbytečné drama. Berte to jako něco, co se teď stalo jemu, a co by se jindy mohlo stejně dobře přihodit i vám. Kdybyste pak víkend, kdy bude Luna v Rybách, dokázali využít k velkorysé omluvě s tím, že bude lepší, když na všechno svorně zapomenete, bude to z vaší strany ten správný tah.

Střelec

Jsou věci, které nesmíte odkládat. Pokud v lásce nevyužijete pondělí, kdy je Luna ve vašem znamení, a kdy vám poradí, jak se máte s partnerem bavit a jak se s ním máte domluvit, hrozí, že se komunikace zastaví na bodu mrazu. Následně se sice Venuše dostane do Lva a atmosféru trochu uvolní, ale pořád to nebude ono. Když ale začnete s partnerem už v pondělí mluvit, můžete se těšit na týden, kdy si v lásce budete rozumět podstatně víc, než jste si rozuměli dosud.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, byste se paradoxně neměli soustředit na partnera, ale na sebe. Z vaší strany to není sobectví, ale z životních zkušeností získaná zkušenost. Dobře víte, že na to, aby byla v pohodě vaše rodina a tedy především váš partner, je především potřeba, abyste byli v pohodě vy. Když budete lásku a pohodu mít, dokážete ji bez problémů rozdat všem kolem...

Vodnář

Je potřeba, abyste si kromě práce, povinností, návštěv rodiny i přátel, a všech ostatních aktivit, které se ve vašem případě pojí s létem a dovolenou, našli pár chvil, které můžete věnovat miláčkovi a aktivnímu vylepšování úrovně vašeho vztahu. I kdyby vám miláček řekl, že to není potřeba, a že nic takového nepotřebujete, protože je to stejně jen zbytečné utrácení peněz i času, musíte trvat na svém. Váš vztah po něčem takovém už dlouho přímo prahne!

Ryby

V době, kdy Slunce prochází Lvem, většinou hrozí, že máte práce tolik, že lásku odsunete na druhou kolej. Letos by to však mohlo být jinak. Je jen potřeba, abyste do čtvrtečního večera, kdy je Venuše ve vašem sektoru lásky a romantiky, s partnerem mluvili a vysvětlovali mu, že pro klid a pohodu potřebujete být ve stavu, kdy jste si jistí nejen sami sebou, ale hlavně tím druhým. Pokud to pochopí, čeká vás ve vztahu pohoda a v lásce klid.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA