Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 30. týden (25.7.2022 - 31.7.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Venuše, která se v pondělí dostává do kvadratury s Jupiterem, se sice tváří, jako by s vámi měla ty nejlepší úmysly, ale opak je pravdou. Je docela možné, že se pod jejím vlivem dostanete do situace, když pochopíte, že máte rádi dva lidi, a nevíte, kterého z nich si vybrat. Zkuste chvíli vydržet a poskytnout si čas na rozmyšlenou. Ve čtvrtek by se mohlo stát něco, co vám poradí, kudy a jak dál.

Býk

Kvadratura mezi Merkurem a Uranem, která se odehrává ve čtvrtek, váš zbavuje vaší obvyklé rozvážnosti a nutí vás k aktivitě za každou cenu. Vy si pak dejte pozor nejen na to, co říkáte, ale zejména na to, co a hlavně komu slibujete. To, že jste plní lásky a máte ji chuť projevovat, neznamená, že zároveň musíte zapomenout na veškeré své vlastní zájmy. Když dokážete hájit stanoviska svá a přitom přihlédnout k zájmům svého partnera, bude to skvělé.

Blíženci

I když vám všichni vysvětlují, že se máte partnerovi se vším svěřovat a že byste k němu měli být maximálně upřímní, raději jim nevěřte. Bude lepší, když si i v těchto proměnlivých časech zachováte něco, co bude jen vaše. Negativního dopadu na vztah se nebojte. Váš partner bude trochou tajemnosti nadšený. Navíc vám přidá ještě víc přitažlivosti, než jste měli dosud.

Rak

V lásce pro vás není nic nemožné. Zejména v úterý a ve středu, kdy se Luna nachází ve vašem znamení, jste pro miláčka schopní udělat i nemožné. V takovém případě byste však měli odložit svou obvyklou skromnost a to, co děláte, partnerovi pořádně zdůraznit. Předejdete tak situaci, kdy vaše jednání bude považovat za samozřejmost do té míry, že ho ani nenapadne, že by mohl poděkovat.

Lev

Týden proběhne po vztahové stránce v pohodě a ničím nerušeném klidu. Výjimku tvoří až víkend, který probíhá pod vlivem opozice mezi Merkurem a Saturnem. Tam pak hrozí, že si s miláčkem začnete připomínat veškeré sliby, které jste si dali a které se týkají vaší další společné budoucnosti. Opravdu si o tomto důležitém tématu nedovedete promluvit rozumně a bez výčitek?

Panna

To, že se s partnerem hádáte, ještě neznamená, že vaší lásce zvoní umíráček. Naopak! Berte to jako důkaz těch nejkvalitnějších vztahů, které mezi vámi panují. Navíc tím dáváte najevo, že se k sobě teď i jindy budete chovat upřímně a otevřeně. Hádka vám navíc dá šanci nejen k vyjádření svých negativních pocitů, ale i k následnému pozitivnímu smiřování.

Váhy

Drobné potíže, které prožíváte s partnerem, berete sice na vědomí, ale to je asi tak všechno. O tom, že byste se kvůli nim rozčilovaly nebo dojímali, opravdu neuvažujete. Stav, kdy si miláček dělá, co chce, a vás za oplátku nechá, abyste si vy dělali, co uznáte za vhodné, vám neskutečně vyhovuje. Někomu se to sice může zdát podivné, ale to vám může být jedno.

Štír

I když na rodičovské rady obvykle moc nedáte a jste proti nim skoro z principu, tentokrát byste se měli chovat jinak. Zejména v úterý a ve středu, kdy jde Luna Rakem, byste měli přemýšlet, zda v jejich poznámkách není víc pravdy, než by se vám líbilo. Pokud usoudíte, že ano, v klidu je vyslechnete. Pak musíte uznat, že zejména ty, které se týkají vašeho vztahu, jsou neobyčejně trefné.

Střelec

Člověk, který si myslí, že si vás získá tím, že se bude chovat neomaleně, si koleduje o problém. Jindy byste se k němu chovali velkoryse a možná i předstírali, že jste jeho nevhodné jednání nezaregistrovali. Tentokrát se vás však dotkne v citlivém místě tak, že vyrazíte do protiútoku. Navíc mu dáte jasně najevo, že o nějakém vztahu nemůže být v jeho případě řeč.

Kozoroh

V úterý a ve středu, kdy bude Luna ve vašem partnerském sektoru, se s miláčkem konečně dokážete domluvit i na svých dalších životních plánech. Bude to neobyčejně zajímavá diskuse. Když však miláček začne mluvit o tom, že byste měli své ctižádostivé plány mírnit a držet se víc reality, měli byste ho poslechnout. Mimo jiné mu jde o to, aby vám kromě práce zbyl i čas, který můžete věnovat sobě navzájem.

Vodnář

Když chcete od základů změnit své vztahy, jejichž dosavadní průběh vás neuspokojuje, musíte vyžít novoluní, které ve čtvrtek probíhá ve vašem partnerském sektoru. Když si pod jeho vlivem uvědomíte, že je pro zdar vztahu potřeba, aby byl miláček stejně spokojený jako vy, bude to skvělé. A když mu kousek svého uspokojení nabídnete a tak se postaráte, aby se mu na světě líbilo stále víc, bude to ještě lepší.

Ryby

V úterý a ve středu na vás zásadní vliv vyvíjí Luna ve vašem sektoru lásky a romantiky. Jde o dny, kdy s úspěchem dokážete oslovit člověka, který vás zaujal, a vytáhnout ho na rande. Pak ale počítejte s tím, že se všechno, co mezi vámi je, začne vyvíjet rychlostí až bleskovou. Pochopíte to už v neděli. Luna se dostane do vašeho partnerského sektoru a vy začnete vážně mluvit o společné budoucnosti!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA