Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 29. týden (18.7.2022 - 24.7.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

I když se nebudete skoro vůbec snažit, budete si s miláčkem žít skoro jako v ráji. Pomůže vám v tom Merkur, který se v úterý dostává do vašeho sektoru lásky a romantiky, a který vám v komunikaci pomůže najít ta správné slova. Díky inspiraci, kterou vám poskytne, dokážete o lásce mluvit tak, aby vás nejenže bral vážně, ale aby vám i naslouchal a o vašich slovech přemýšlel.

Býk

To, že vám koníčky vašeho partnera tak trochu vadí, je naprosto přirozené. Občas přemýšlíte, zda mu dokonce nejsou podstatně dražší, než vaše společnost a váš vztah. Pokud si v tomto ohledu potřebujete udělat jasno, máte šanci. Pomůže vám s tím Venuše, která se v pondělí dostává do vašeho sektoru komunikace. S její pomocí si s ním dokážete promluvit tak, abyste se dozvěděli pravdu. Velice příjemně vás překvapí.

Blíženci

Merkur, který se v úterý přesouvá do vašeho sektoru komunikace, vytváří podmínky, kdy musíte mluvit o tom, co je opravdu důležité a pro vás oba zásadní. I když si myslíte, že máte na všechno jasný názor, měli byste ho partnerovi podávat tak, abyste se zbytečně nerozčilovali, ale abyste všechno, co je potřeba probrat, probírali láskyplně a v klidu.

Rak

Do pátečního večera můžete směle využívat Slunce, které je stále ještě ve vašem znamení. Pokud máte pocit, že váš vztah dospěl ke kvalitativnímu posunu, je potřeba, abyste s tím miláčka seznámili. To, že byste chtěli svatbu, dům a dítě, mu vysvětlete stručně a tak, aby mu bylo jasné, že nežertujete. Hlavně dbejte na to, aby pochopil, že všechno chcete přesně v tomto pořadí!

Lev

Fakt, že se Slunce v pátek večer přesouvá do vašeho znamení, vám přinese kromě jiného i zásadní šanci na vylepšení partnerského života. Když miláček přijde s tím, že by moc rád vaše narozeniny oslavil zcela jinak, než obvykle, myslí to opravdu vážně. Vy byste mu pak měli navrhnout něco, s čím jste se dosud ostýchali vyjít najevo. Vy pak budete spokojení a miláček naprosto nadšený.

Panna

O lásce se bavíte především s kamarády. Vzájemně se podporujete, když se něco nedaří, a taky se těšíte, když je mezi vámi a vašimi partnery všechno v pořádku. V pondělí dopoledne, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, si však podobné hovory hlídejte. Kdyby se miláček dozvěděl, že si o něm s někým povídáte, moc velké nadšení by to v něm nevzbudilo.

Váhy

Na lidi, kteří dělají reklamu svým příbuzným nebo kamarádům, které s vámi chtějí seznámit s tím, že by bylo moc rádi, kdyby z vás byl nakonec pár, reagujete dost nepříjemně. Máte pocit, že vám tím dávají zaobaleně najevo, že si nikoho pořádného najít nedokážete a že v tomto směru potřebujete pomoc. Není to sice pravda, ale vám to vysvětlit nedokážou.

Štír

V pondělí dopoledne, kdy je Luna spolu se Sluncem v Raku a kdy se k němu přidává i Venuše, máte šanci propojit všechny roviny svého života tak, abyste vy byli spokojení a aby si byl partner jistý, že ho milujete. Lásku mu dokážete dávat najevo tak, aby pochopil, že se sice vnější okolnosti vašeho života mohou měnit, ale vy dva spolu přesto dokážete žít s láskou a v pohodě.

Střelec

Miláček, který vám vyčítá, že neustále myslíte jen na sebe a na něj se neohlížíte, má pravdu. Zároveň by si však měl uvědomit, že vy jinak jednat nejenže nedokážete, ale ani nemůžete. Zejména o víkendu budete ve stavu, kdy musíte myslet především na všechny své povinnosti a na to, co je v nejbližší době potřeba udělat. O lásce sice nemluvíte, ale svým jednáním ji partnerovi dáváte najevo silně a jednoznačně.

Kozoroh

Do pátečního večera, kdy se ve vašem partnerském sektoru nachází ještě Slunce a už Venuše, se nemáte v citech čeho bát. O tom, co k miláčkovi cítíte, dokážete mluvit tak, aby pochopil, že si s vámi sice může pohrávat, ale že toho bude litovat spíše dříve, než později. Naštěstí záhy pochopíte, že taková varování nebylo potřeba, protože nic takového v úmyslu nemá.

Vodnář

Merkur, který se dostává do vašeho partnerského sektoru v úterý, a Slunce, které ho v sobotu následuje, se vám postarají o opravdu zajímavý a překvapivý milostný život. Je však potřeba, abyste veškeré aktivity, které chcete v tomto směru podniknout, nechali na miláčkovi. To, co byste pro posílení vašeho vztahu vy klopotně vymýšleli, zvládne rychle, lehce a elegantně!

Ryby

Drobné dárky, kterými chcete miláčkovi udělat radost, můžete v tomto týdnu s úspěchem nakupovat i do zásoby. Zejména do pátečního večera, kdy je ve vašem sektoru lásky a romantiky ještě Slunce a už Venuše, se na něj dokážete naladit tak, abyste bez rozmýšlení sáhli po tom, co ho zaujme a co se mu bude líbit. O tom, že vyberete dobře, nepochybujte.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA