Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 31. týden (1.8.2022 - 7.8.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

To, že ho milujete, ještě neznamená, že budete zavírat oči před jeho chybami. Zejména v prvních třech dnech týdne, kdy je Merkur ještě ve Lvu, má sklon věřit lidem, kteří si to nezaslouží, a být velkorysý tam, kde to opravdu není rozumné. Když budete mít alespoň rámcový přehled o jeho aktivitách, bude to vynikající. Pak ho můžete ovlivňovat a ve chvíli, kdy usoudíte, že dělá něco, co by vás mohlo negativně ovlivnit, zasáhnout.

Býk

I když vám miláček svým nepromyšleným jednáním leze na nervy, zlobit se na něj nedokážete. Je vám jasné, že na rozdíl od vás patří k lidem, kteří nejdříve jednají a pak se diví reakcím, které jejich jednání vyvolalo. Miláček naštěstí chápe, že bude lepší, když vás bude poslouchat a řídit se tím, co mu radíte. Velice dobře si pamatuje, jak to dopadlo, když vás neposlechl a prosadil si svou.

Blíženci

Zejména v pondělí si s lidmi, kteří vám vnucují svou přízeň, poradíte tak, že se budete divit nejenom vy, ale i celé vaše okolí. Dotyčnému mezi čtyřma očima vysvětlíte, že vám jeho jednání není příjemné. Zároveň ho ujistíte, že teď ještě jednáte taktně, ale pokud své jednání zásadně a od základů nezmění, bude to příště daleko horší.

Rak

Merkur, který se ve čtvrtek dostává do vašeho sektoru komunikace, vám dá v lásce šanci nejen na zásadní pozitivní změny, ale i na to, abyste konečně dokázali jasně a jednoznačně definovat to, co od svého partnera chcete. Bude to pro něj dost šok, ale nakonec to zvládne. Dokonce přizná, že jde o požadavek, se kterým jste měli a mohli přijít daleko dříve.

Lev

I když seznamování na dovolené většinou moc rádi nemáte s tím, že je tam hodně neznámých a vy nevíte, s čím můžete do budoucna počítat, tentokrát to proběhne jinak. Místo erotiky čekejte dlouhé povídání, při kterém si budete vysvětlovat všechno, co je pro vás důležité. Když na konci týdne zjistíte, že jde o člověka, který by vám opravdu chyběl, měli byste mu to říct...

Panna

V pondělí, kdy Luna pobývá ve vašem znamení, se v mezilidských vztazích a v lásce vůbec můžete těšit na opravdu pozitivní změny. Všechno, co řeknete a navrhnete, bude druhá strana akceptovat bez námitek a občas i s nadšením. Když se vás pak zeptá, co má dělat, abyste byli spokojenější, budete jasně vědět, že jste spolu právě vykročili na cestu k lepšímu.

Váhy

Minulost, která vás formovala, je jedna věc, a vaše situace, ve které se aktuálně nacházíte, druhá. Právě proto by bylo lepší, kdybyste se vědomě zaměřili na to hezké, co ve svých vztazích nyní prožíváte. Zkušenosti, které jste prožili se svým minulým partnerem, na toho nynějšího aplikovat nemůžete a nesmíte. Ublížili byste tím jak jemu, tak sami sobě.

Štír

V pátek a v sobotu, kdy bude Luna ve vašem znamení a Merkur bezpečně ve vašem sektoru komunikace, se těšte na spoustu nových pozitivních zážitků. Když se partner zeptá, co byste rádi viděli nebo zažili, myslí to naprosto vážně. Vy si pak musíte svou odpověď dobře rozmyslet. Když se už spolu máte něčemu věnovat, bylo by dobré, aby vás to oba taky pořádně bavilo.

Střelec

O tom, že láska prochází žaludkem, jste už slyšeli. Když vás však někdo začne tímto způsobem dobývat, líbit se vám to nebude. Miláčkovi budete jen těžko vysvětlovat, že se vaše chutě mohou lišit do té míry, že vy něco, co chutná jemu, nemůžete ani cítit. V takovém případě je potřeba, abyste si promluvili a vysvětlili mu, že na vaši lásku žaludek zase takový vliv nemá.

Kozoroh

Zásadními dny, kdy se vám konečně podaří vnést do vašeho vztahu soulad a ničím nerušenou pohodu, bude úterý se středou. Pod vlivem krásně aspektované Venuše, která ladí s Marsem a Uranem, se konečně dokážete v citech chovat, abyste své city dokázaly dát najevo, ale přitom je nikomu nevnucovaly. Až do neděle se pak budete v této oblasti cítit příjemně a krásně uvolněně.

Vodnář

Systém, kterým jste se dosud ve vztazích pohybovali, vám nějak přestává vyhovovat. Zejména v první polovině týdne, kdy je ve vašem partnerském sektoru kromě Slunce i Merkur, zjišťujete, že se stále intenzivněji odkláníte od nezávazných a příjemných vztahů a chcete něco trvalejšího. Šance, že vám v úterý nebo ve středu někdo takový vstoupí do cesty, jak veliká!

Ryby

Merkur, který se ve čtvrtek dopoledne dostává do vašeho partnerského sektoru, vám vztahy vylepšuje a komunikaci s partnerem usnadní. Pokud ale spolu chcete vycházet podstatně lépe, než dosud, musíte si uvědomit, že Merkur neovládá pouze jazyk, ale i sluch. Když se rozhodnete, že omezíte své poznámky a postřehy, a místo toho začnete druhou stranu intenzivněji poslouchat, bude to mezi vámi daleko lepší.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA