Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 28. týden (11.7.2022 - 17.7.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Základním aspektem, který ovlivňuje váš osobní život a tím i vaše lásky, je středeční trigon mezi Venuší a Uranem. Pod jeho vlivem se máte sklon vrhnout do nového vztahu jako do vody. Lidi, kteří vám to rozmlouvají, sice zdvořile vyposlechnete, ale hned je taky ujistíte, že je poslouchat nebudete. Lásku, která bude nepředvídatelná a překvapivá, si přece zasloužíte!

Býk

Na nervy vám lezou kamarádi, kteří mají pocit, že musíte poslouchat jejich řeči o starostech, které mají s láskou a v lásce. Když jim vysvětlujete, že si většinu z nich dělají sami, dozvíte se, že jim nerozumíte a že k jejich potížím přistupujete cynicky. Snažíte se jim vysvětlit, kde dělají chybu a kde by měli jednat jinak, ale moc velký úspěch od toho nečekejte.

Blíženci

Veškerá vaše dobrá předsevzetí, která se týkají lásky a mezilidských vztahů, vezmou za své. Když máte možnost, moc rádi si zaflirtujete - a občas i hodně odvážným způsobem. Kdybyste si uvědomili, že svůj potenciál nemusíte omezovat jen na lidi, které skoro neznáte, ale že byste jím mohli svádět i partnera, kterého máte doma, bylo by to vynikající.

Rak

Veškerá spolupráce, do které se s partnerem pustíte, dopadne velice dobře. Kromě práce při ní navíc dokážete probrat spoustu věcí, které vás oba zajímají. To, že nakonec přijde řeč i na lásku, bude jedině dobře. Opravdu je potřeba, abyste se navzájem ujistili, že se pořád máte rádi a stále si dokážete vychutnávat každou chvíli, kterou můžete prožít ne vedle sebe, ale spolu.

Lev

Smiřte se se situací, která se vám sice líbit nemusí, ale kterou musíte vzít na svědomí a zapracovat do svého života. Především si uvědomíte, že to, co se vám předkládá jako pravda, pravda bohužel být nemusí. Když vás někdo přesvědčuje, že žije ve volném partnerství, ve kterém je i pro vás místa dost, může to sice znít přesvědčivě, ale ve vlastním zájmu byste mu věřit neměli.

Panna

V době, kdy Slunce prochází Rakem, se vám v lásce většinou daří. Zejména ve středu, kdy ve vašem sektoru lásky a romantiky probíhá úplněk, můžete být v tomto směru neobyčejně spokojení. S vaší láskou se domluvíte na všem včetně vašeho dalšího společného života. Když se řeč stočí na eventuelní svatbu, neříkejte, že je na to brzy. Pro vás dva je to ten pravý čas.

Váhy

Zásadní otázky, které vašeho partnera trápí, vám starosti nedělají. Jde o záležitosti, které se sice týkají vztahů, ale v nichž máte už dlouho naprosto jasno. Teď je jen potřeba, abyste partnerovi vysvětlili, že by se mu vyplatilo, kdyby vaše pravidla nejen převzal, ale taky se jimi začal řídit. Závazný slib vám sice nedá, ale slíbí, že o tom bude alespoň přemýšlet.

Štír

V době, kdy Slunce prochází Rakem, můžete veškeré změny, které jste kdy ve svém životě chtěli provést, realizovat bez obav. Jde o energii, která vám do lásky vnáší vytouženou stabilitu a tolik postrádaný klid. Pokud budete jen trochu chtít, dokážete svému partnerovi vysvětlit, že by bylo dobré, abyste spolu byli častěji, než dosud. Miláčkovi se to bude velice líbit!

Střelec

V pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, budete v lásce v pohodě a hlavně v naprostém klidu. Na řeči, kterými vás zasypávají kolegové a občas i kamarádi, nedáte. Úvahami o tom, zda je vám váš miláček věrný, neztrácejte zbytečně čas. Dobře víte, že čím víc ho budete podezírat, tím je větší šance, že se rozčilí tak, že vám zahne třeba jen ze vzteku. Tím, že ho nepodezíráte, snižujete riziko podobného konce na minimum.

Kozoroh

Sextil mezi Merkurem a Uranem, který vrcholí ve čtvrtek, má na váš vztah vliv vskutku zásadní. Konečně pochopíte, že je zbytečné, abyste před svým téměř jasnozřivým partnerem něco tajili. Bude daleko lepší, když se rozhodnete, že si s ním právě ve čtvrtek promluvíte a všechno s ním proberete. To, že si na závěr padnete do náruče, je pak už jen logické.

Vodnář

Člověk, kterého milujete, vás nesmí jen přitahovat. Ve vašem nynějším stavu ho především potřebujete jako oporu, která vám dokazuje, že si váží všeho, co jste pro vás dva získali a vybojovali. Zejména v pondělí a v úterý dopoledne, kdy je Luna ve Střelci, začnete přemýšlet, zda by nebylo lepší, kdybyste v lásce vsadili nejdříve na přátelství a až potom na bouřlivé vášně.

Ryby

O tom, že byste svou lásku podrobili restartu, uvažujete nejenom vy, ale i partner. Pokud však chcete do tohoto procesu opravdu vstoupit, je potřeba, abyste se chovali rozumně. Oba si pak musíte slíbit, že zapomenete na všechno to negativní, co mezi vámi bylo, a začnete se soustředit na to, co bude. Když si přesně určíte rozsah toho, co spolu chcete dokázat, bude to skvělé!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA