Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 27. týden (4.7.2022 - 10.7.2022)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Kdybyste se rozhodli, že si vezmete na pondělí dovolenou a tím si zajistíte opravdu krásný a dlouhý víkend, bude to rozumné. V pondělí, když se navíc ve vašem znamení poslední celý den nachází Mars, dokážete svému miláčkovi dát své city a emoce dát najevo tak, aby pochopil, že s vámi má a musí po všech stránkách počítat. Když vám řekne, že si nic jiného ani nepřál, má pravdu.

Býk

Zásadní vliv na vás vyvíjí Merkur, který se v úterý ráno dostává do vašeho sektoru komunikace. S jeho pomocí dokážete o svých citech mluvit tak, aby partner pochopil, že by vás měl poslouchat víc a soustředěněji, než obvykle. Když to dokáže, předejdete hádkám. Volné dny si pak užijete tak, abyste byli spokojení a v pohodě. Tu potřebujete oba...

Blíženci

Pozornost věnujte partnerovi zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky. Pod jejím vlivem začnete s miláčkem mluvit tak, aby mezí vámi vymizely veškeré zdroje neshod. Když mu řeknete, že ho milujete, dokážete to podat tak, že ho ani na vteřinu nenapadne, že by to, co říkáte, nemusel brát tak úplně vážně.

Rak

Informace, které o svém partnerovi získáte, berte s rezervou. Člověka, který vám je vnucuje, znáte a víte, že od něj zásadní laskavé jednání čekat nemůžete. Kdybyste ho chtěli odpálit, klidně mu řekněte, že o podobné zprávy nestojíte. Svého partnera znáte, víte, co se od něj dá čekat, a nic, co o něm uslyšíte, vás už nepřekvapí. Informátor bude zticha a vy v pohodě.

Lev

Některé věci se mění rychleji, než by se vám líbilo. Právě proto musíte zkonstatovat, že se sice můžete snažit, ale že se ve svém miláčkovi ani trochu nevyznáte. Na jedné straně je rád, že vám to sluší a že vás mu každý závidí. Na druhé straně vám však dává najevo, že má pocit, že na sebe až moc upozorňujete a že by tedy byl rád, kdybyste se alespoň trochu stáhli do pozadí.

Panna

To, že pro svého miláčka uděláte skoro všechno, je zajisté chvályhodné. Přesto byste si měli co nejdříve uvědomit, že ho hmotné dárky mohou sice potěšit, ale že si ho jimi nezískáte. Když mu ale nabídnete společnou dovolenou, na které nebudete pracovat, ale během níž budete poznávat nové krajiny a sbírat zajímavé zážitky, bude s vámi souhlasit bez rozmýšlení.

Váhy

S novými začátky v lásce to ani při Slunci v Raku není zdaleka tak divoké, jak jste si dosud mysleli. Je jen potřeba, abyste se zejména od úterka výše zaměřili spíše na to, co požaduje váš partner, než na to, co chcete a potřebujete vy sami. Když budete mít štěstí a narazíte na miláčka, který to má v hlavě srovnané stejně, budete oba patřit mezi velice spokojené lidi.

Štír

Je potřeba, abyste miláčkovi dokázali vysvětlit, že jsou věci, do kterých se mu sice chtít nemusí, ale to neznamená, že se jim má právo vyhnout. Bude to pro něj velice zajímavé, protože sám o vztazích v těchto souvislostech dosud neuvažoval. Když vám řekne, že se kvůli vám a pod vaším vlivem nakonec naučí i projevovat lásku, myslí to opravdu upřímně a vážně.

Střelec

Na lásku se ve vašem případě vyplatí počkat až do nedělního dopoledne. Luna se přesouvá do vašeho znamení a postará se, abyste dokázali najít ta pravá slova, kterými vyjádříte svůj vztah k partnerovi a jimiž ho ujistíte o svých citech. Výsledku se obávat opravdu nemusíte. Tím, co mu řeknete, bude tak dojatý, že ho ani nenapadne, že byste si mohli dělat legrácky.

Kozoroh

Pokud máte pocit, že vás miláček neposlouchá a že jsou mu vaše starosti srdečně lhostejné, musíte se ozvat nahlas a bez zábran. I kdybyste v takovém případě trochu zvýšili hlas, nic se nestane. Naopak! Partner si konečně všimne, že se vám jeho jednání nelíbí, a začne přemýšlet, co vás k tomu vede. Vy pak budete mít konečně šanci k prosvětlení a vylepšení vašeho vztahu!

Vodnář

Všechno, co vypadalo naprosto krásně a nerušeně, se začíná komplikovat. I když nechcete, hrozí, že se na partnera zaměříte a místo pohodového užívání prodlouženého víkendu na něj začnete žárlit. Může s tím být tak trochu problém, protože se mu to líbit nebude. Dokonce vám může říct, že se postará o to, abyste opravdu měli na co žárlit. Nechcete své jednání alespoň trochu korigovat?

Ryby

Merkur, který se v úterý přidává ke Slunci z Raka, vás dostane do opravdu zamilované až sentimentální nálady. Pod jeho vlivem dokážete konečně s partnerem mluvit tak, jak si to on vždycky přál a jak jste toho vy nebyli schopní. Zejména v neděli, kdy jste pod vlivem sextilu mezi Sluncem a Uranem, mu řeknete přesně to, co po vás vždycky chtěl a na co zatím čekal marně.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA