Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 277. den (5.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Z práce nepospíchejte. Po příchodu domů na vás padne tolik úkolů, že budete až přemýšlet, zda by nebylo lepší, kdybyste si v práci střihli přesčas.

Býk

Při úplňku v Beranu počítejte s větší vznětlivostí. Berani a Váhy navíc mohou přijít s nápadem, jenž vás nutí, abyste pochybovali o jejich inteligenci.

Blíženci

Večer čekejte vpád kamarádů. Mají pocit, že byste listopadový prodloužený víkend měli trávit spolu a přišli k tomu vás i vašeho miláčka přemlouvat.

Rak

Budoucnosti se nebojte. Když využijete konjunkce Venuše s Marsem a spojíte síly s miláčkem, není na světě nic, co byste spolu nedokázali zvládnout.

Lev

Hlavně si nemyslete, že někomu zaimponujete tím, že mu něco koupíte nebo zaplatíte. Konjunkce Venuše s Marsem k tomu sice vybízí, ale vy musíte odolat.

Panna

Pochybnosti o svých kvalitách jsou luxusem, který si nemůžete dovolit. Hned ráno se vydejte směrem, pro nějž jste se rozhodli, a do večera se ho držte.

Váhy

Dnešní úplněk zvládnete bez problémů. Můžete sice trochu hůře spát, ale nápady, které vám nedospané ráno přinese, budou ve všech směrech dokonalé!

Štír

To, co od nově poznaného člověka uslyšíte, neberte zbytečně vážně. Velice vám chce imponovat, a proto silně přehání své možnosti i zásluhy.

Střelec

To, že se vám domů nechce, je celkem pochopitelné. Provedli jste něco, co sice objektivně nestojí za řeč, ale miláček kvůli tomu bude stejně řádit.

Kozoroh

Čas, který věnujete svému partnerovi, se vám mnohokrát zúročí. Při dnešní konjunkci Venuše s Marsem potřebuje vědět, že ho milujete a milovat i budete.

Vodnář

Ve vztahu přijdou překvapení. Miláček zapomene na to, co ještě nedávno hlásal jako jediný možný způsob vašeho soužití, a začne hlásat pravý opak.

Ryby

Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Když všechno, co den přinese, s chladnou hlavou zhodnotíte a co nejrychleji se rozhodnete, dopadne všechno dobře.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA