Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 278. den (6.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Pracovním testům se vyhýbejte. Nejde o to, že byste správné odpovědi neznali a v problematice se neorientovali, ale o to, že se nedokážete soustředit.

Býk

V práci máte šanci! Když si kolem půl druhé odchytíte šéfa, udělá si na vás čas a dokonce vás požádá, abyste mu své připomínky předložili písemně.

Blíženci

Přátelsky se k vám začne chovat dosud zdrženlivý kolega. Až odpoledne vám dojde, že si vás dosud jenom oťukával a až teď usoudil, že se vám dá věřit.

Rak

V práci kolem vás panuje zmatek, který nezvládáte. Pokud to jen trochu jde, vezměte práci do tašky a to, co musíte, udělejte večer v klidu doma.

Lev

Partnera dnes neřešte! Může vás sice naštvat, ale pak udělá něco, co vás přesvědčí, že je to přece jenom ten nejlepší člověk, jehož vám život dal.

Panna

Do vážných hovorů s dětmi se raději nepouštějte. Při Luně v Beranu vás budou provokovat, a vy pak budete zbytečně pochybovat o kvalitách své výchovy.

Váhy

Konečně se dozvíte, jak dopadla jistá ožehavá záležitost. Budete pyšní na svůj prognostický talent, protože přesně takový průběh jste předpokládali.

Štír

I když improvizujete neradi, dnes vám nic jiného nezbude. Odpoledne zjistíte, že večerní program padl, a budete muset vymyslet odpovídající náhradu.

Střelec

Dýchá se vám naprosto skvěle. Atmosféra v zaměstnání se pročistila a vy můžete místo řešení pracovních intrik začít pracovat na tom, co se musí udělat.

Kozoroh

Když něčemu nerozumíte, klidně se ptejte. Získáte tím orientaci v oboru, který vás sice vždycky zajímal, ale jemuž jste se dosud neměli čas věnovat.

Vodnář

Když narazíte na něco, co se vám nelíbí, bez obav se k tomu vyjádřete. Patrně se nic nezmění, ale alespoň nebudete mít pocit, že jste pasivně mlčeli.

Ryby

Po poledni si dejte na peněženku zámek. Když to neuděláte, budete večer marně dumat, za co jste utratili nemalou částku, která v ní ještě ráno byla.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA