Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 281. den (9.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Hlavně se nedejte umlčet! Využijte Luny, která prochází Blíženci, a bez obav hajte i hodně kontroverzní názory. Úspěch máte planetárně zaručený!

Býk

Než na něčem začnete soustředěně pracovat, poptejte se, co máte vlastně dělat. Hrozí, že se s nadšením pustíte do toho, co už někdo udělal před vámi.

Blíženci

Představa krásného dne, kdy jde všechno jako po másle, se kupodivu může uskutečnit. Musíte si však dávat pozor na pusu a nemluvit víc, než je zdrávo.

Rak

Odpoledne se s nikým raději nebavte. Při kvadratuře mezi Merkurem a Plutem by komunikace sklouzla leda tak k výčitkám a vzájemnému obviňování.

Lev

Požadavky, jimiž vás rodina zasype, raději neplňte. Když jim dnes vyhovíte, začněte se bát zítřka, kdy se jejich nároky na vás ještě o kus zvýší.

Panna

Rodinné finanční rezervy braňte s nasazením vlastního života! To, na co je chce miláček vytáhnout, je zbytečnost, bez níž se klidně dokážete obejít.

Váhy

Ještě jednou zvažte své rozhodnutí. Kdybyste usoudili, že jste si ukousli víc, než jste schopní zvládnout, využijte šance a rychle vycouvejte.

Štír

Potřebujete chvíli nerušeného soukromí. Informací je hodně a vy potřebujete čas, kdy můžete promyslet své reakce a rozhodnout se, co budete dělat dál.

Střelec

Jeďte naplno a jděte brzy spát. Vyhnete se tak debatám, které miláček pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Neptunem rozpoutá, a které k ničemu nebudou.

Kozoroh

Nabídku na větší investice odmítněte. Při dnešní Luně v Blížencích vypadají sice zajímavě, ale jde o chiméru, která by se velice rychle rozplynula.

Vodnář

Probuďte v sobě detektiva! Když z miláčkových náznaků pochopíte, po čem opravdu touží, hned se do toho pusťte. Při Luně v Blížencích je úspěch jistý.

Ryby

Ze svých původních požadavků budete muset ustoupit. Měli byste však dát najevo, že je to poslední kompromis, s nímž jste v této záležitosti souhlasili.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA