Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 279. den (7.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Levou zadní dokážete zvládnout veškeré domácí sobotní povinnosti a ještě podat skvělý sportovní výkon. Večer sice padnete, ale to už nikdo nevidí. 5

Býk

V očích svých dětí jste dnes naprosto dokonalí. Podaří se vám něco, co je naplní obdivem - a vy si užijete chvíle, kdy vás budou všude chválit.

Blíženci

Hlavně nic nevyhazujte! Jakmile vyhodíte něco, co považujete za starý krám, dozvíte se od miláčka, že jste ho právě připravili o nejcennější vzpomínku.

Rak

Když se chce miláček věnovat sportu, klidně ho nechte. Domů se vrátí unavený, ale zároveň natěšený na vás i na chvíle, které budete trávit spolu.

Lev

Moc dobře vám udělají nákupy, které mají přispět ke zkrášlení vašeho domova. Musíte si ale vzít auto, protože to, co nakoupíte, v rukách neutáhnete.

Panna

Při Luně v Býku se všechno srovná. Děti si chtějí povídat, miláček se chová opravdu zamilovaně, a vy si přejete, aby to trvalo pokud možno navždy.

Váhy

Všechno je v pořádku. Navíc se dokážete domluvit s dětmi, které konečně pochopí, že i vaše argumenty mají něco do sebe a ony by o nich měly přemýšlet.

Štír

Velké věci řešíte levou zadní, ale na maličkostech se můžete zaseknout. Co kdybyste se domluvili s partnerem, že detaily tentokrát necháte na něm?

Střelec

O tom, že byste ustoupili bez boje, neuvažujte! Později by vás to mrzelo, protože by vám došlo, že jste dopředu vzdali to, co bylo jistým vítězstvím.

Kozoroh

Konečně se před vámi otevírá nový životní směr! Je jen potřeba, abyste poslouchali partnera a vzali v úvahu to, co ohledně vaší budoucnosti navrhne.

Vodnář

Všichni vás ženou do aktivit, co nichž se vám ani trochu nechce. Dokážete tyto požadavky odpálkovat, nebo to se podvolíte nevyhnutelné nutnosti?

Ryby

Všechno stíháte na poslední chvílí, ale nakonec to zvládnete. Když pak budete večer den hodnotit, nahlas řeknete, že něco takového už zažít nechcete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA