Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 280. den (8.10.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Moc dobře by vám udělal hovor s rodiči. Při Luně v Býku vás čeká velice příjemné posezení, které hádky ani neshody v žádném případě neohrožují.

Býk

Nezdá se vám, že byste si už měli udělat místo v mrazáku? Pokud dnes nebudete vařit a sáhnete pro oběd do zásob, udali jste první správný krok!

Blíženci

Vyhýbejte se člověku, který o vás už dlouho usiluje! Dnes je pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Saturnem a jeho tlak na vás bude ještě intenzivnější.

Rak

Odpoledne počítejte se vzrůstajícím napětím. Děti zapomenou na něco, co potřebují na zítřek do školy, a vy se budete hádat, po kom vlastně jsou.

Lev

Moc dobře by vám udělal hovor s rodiči. Při Luně v Býku vás čeká velice příjemné posezení, které hádky ani neshody v žádném případě neohrožují.

Panna

Nezapomeňte si vsadit! Večer se ve vašem sektoru financí sejde Slunce s Merkurem a postará se, abyste konečně vyhráli částku, jíž se můžete chlubit.

Váhy

Hlavně se nepouštějte do ničeho složitého! Týká se to hlavně vaření, kde byste se ve vlastním zájmu měli držet vyzkoušených a časem ověřených receptů.

Štír

Rodinných sešlostí se dnes raději neúčastněte. Při Luně v Býku hrozí, že byste se nejdříve pohádali na akci samotné a následně pak i s miláčkem doma.

Střelec

Všechno probíhá na váš vkus moc pomalu. Přesto by bylo dobré, abyste nikoho zbytečně nenutili ke spěchu. Kdyby se to nepovedlo, bude vina na vás!

Kozoroh

Večerní konjunkce Slunce s Merkurem je náročná. Pod jejím vlivem můžete vybuchnout a totálně zazdít atmosféru, která do té doby byla docela příjemná.2.10 - PondělíDopoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, si hlídejte mimoverbální komunikaci. Jazyk máte sice pod kontrolou, ale řeč těla vyjadřuje vaše názory jasně.

Vodnář

Využijte večerní smířlivé atmosféry, a ještě jednou si s partnerem promluvte o společných plánech. K vašemu překvapení se domluvíte bez problémů.

Ryby

Pozor na odpolední kvadraturu mezi Venuší a Saturnem. Miláček na vás pod jeho vlivem zbytečně tlačí a vy nevíte, jak na jeho nároky zareagovat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA