Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 334. den (1.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Do adventní výzdoby byste se měli pustit hned ráno. Když ji necháte na odpoledne, hrozí naprosto zbytečná hádka. Ta by vám navíc otrávila i celý večer.

Býk

Dejte si pozor na odpolední kávu! Vypili byste ji sice s chutí, ale zase byste se až do časných ranních hodin přehazovali na posteli a nemohli usnout.

Blíženci

Opozice mezi Venuší a Uranem slibuje velice zajímavé seznámení. Nejvíc vás potěší, že dotyčný nevyžaduje lásku, ale dává přednost kamarádství.

Rak

Polední vstup návrat Merkura do Štíra vás zbaví ostýchavosti. Pokud se najde někdo, kdo vás začne provokovat, bude toho ještě hodně upřímně litovat.

Lev

Při práci na adventní výzdobě pořizujte fotodokumentaci, kterou dáte na sociální sítě. To, co jste vymysleli, bude inspirovat spoustu kamarádů.

Panna

Návrat Merkura do vašeho komunikačního sektoru vás vyloženě potěší. Konečně máte šanci nahlas mluvit o to, o čem obvykle z taktických důvodů mlčíte.

Váhy

Při opozici mezi Venuší a Uranem se musíte hlídat. Hrozí, že padnete kolem krku někomu, kdo je sice velice přitažlivý, ale žít se s ním nedá.

Štír

Návrat Merkura do vašeho znamení vám značně vylepší náladu. Zlomyslně se rozhodnete, že přestanete předstírat slušné vychování a začnete mluvit pravdu!

Střelec

Opozice mezi Venuší a Uranem vám pošle do života zajímavého člověka. Pokud spolu začnete mluvit odpoledne, protáhne se komunikace do pozdního večera.

Kozoroh

V rámci dotahování adventní výzdoby vás čekají mnohé výzvy. To, že je nakonec zvládnete, slouží ke cti nejen vám, ale především vašim spolupracovníkům.

Vodnář

Návrat Merkura do Štíra vám moc velkou radost neudělá. Občas budete mít dokonce pocit, že vás vaše okolí schválně nechápe a pak se na váš účet baví.

Ryby

Návrat Merkura do Štíra vás vyloženě nadchne. Konečně to můžete spočítat člověku, který se nejdříve tvářil jako kamarád a nakonec vás podrazil.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA