Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 212. den (1.8.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Je potřeba, abyste se promyšleně nasměrovali na budoucnost. Z minulosti si berte poučení, ale to, co se v ní dělo, nechejte raději za sebou.

Býk

Když uslyšíte něco, co se vám nelíbí a co se vám zdá nepravděpodobné, klidně řekněte, že se vám to nelíbí. Nakonec se ukáže, že jsou to stejně pomluvy.

Blíženci

Zejména odpoledne prosazujte své názory za každou cenu. Můžete si být jistí, že se najde někdo, kdo je uzná za rozumné, a kdo vás ve všem podpoří.

Rak

Debaty, které se vedou mezi přáteli nebo v rodinném kruhu, vás vůbec nebaví. Všichni pořád mluví jen o penězích a nechápou, že jich řečmi nepřibude.

Lev

Atmosféru celého dnešního dne určuje konjunkce Slunce s Merkurem. Je potřeba, abyste odložili veškerý ostych a své názory dokázali energicky obhájit.

Panna

Na to, co vymyslíte, můžete být právem pyšní. Pokud to dokážete dotáhnout do konce, značně tím zpříjemníte život jako sobě, tak celému zbytku rodiny.

Váhy

Ve vztazích moc jasno nemáte. chápete, že byste měli milovat člověka, jehož máte doma, a nechápete, proč vás srdce táhne k někomu naprosto jinému.

Štír

Zásadní vliv má opozice Merkura se Saturnem. Je potřeba, abyste o všem důležitém mluvili, ale abyste si taky pamatovali každé slovo, která pronesete.

Střelec

Moc dobře vám udělají výlety na historická místa. Ve vašem případě fungují jako inspirace, díky níž si vylepšíte vlastní bydlení a zařízení bytu.

Kozoroh

Nic z toho, co se na obloze děje, se vás přímo netýká. Právě proto si můžete dopřát den, kdy budete v pohodě a kdy nenarazíte na žádné překážky.

Vodnář

Při dopolední konjunkci Slunce s Merkurem nechejte mluvit i jednat partnera. Zvládne to daleko lépe, než byste to při veškeré snaze dokázali vy.

Ryby

Při Luně v Býku seznamte své okolí nahlas s tím, co si myslíte. Když to neuděláte, budete si tuto promarněnou příležitost ještě hodně dlouho vyčítat.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA