Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 181. den (1.7.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Díky Luna ve Lvu si první prázdninový den vyloženě užijete. Se školou jste se sice už dávno rozloučili, ale přece se vám dýchá daleko lehčeji.

Býk

Pokud cestujete na dovolenou, zvažte, zda byste neměli vyrazit až pozdě večer nebo zítra. Odpoledne budou cesty ucpané a atmosféra neobyčejně napjatá.

Blíženci

Než se rozhodnete, že vycestujete do ciziny, přemýšlejte,co od toho čekáte. Kdybyste pak usoudili, že raději zůstanete doma, nebude to vůbec špatné...

Rak

Když usoudíte, že se proti vám někdo vymezuje, překonejte se a vraťte mu to stejně. Čím intenzivněji se ozvete, tím bude vaše pozice silnější.

Lev

Člověk, který se s vámi snaží navázat komunikaci, to dělá z naprosto pragmatických důvodů. Chápe, že mu poradíte i s tím, na co sám nestačí.

Panna

Pozor si dejte na lidi, kteří se před vámi chlubí svou šetrností a ekonomickým myšlením. Peníze byste měli, ale jinak byste si toho moc neužili.

Váhy

Luna ve vašem znamení vám dodává spoustu energie. Pokud jste se rozhodli, že konečně obrátíte svůj život žádoucím směrem, může se vám to podařit.

Štír

Než se rozhodnete, že někoho obviníte z jednání, které se vám nelíbí, uvažujte, k čemu to bude dobré. Když zjistíte, že k ničemu, raději mlčte.

Střelec

Zásadně změníte názor na člověka, který vám dosud moc sympatický nebyl. Dnes se však stane něco, co vaše postoje změní a co mu přidá na sympatiích.

Kozoroh

Ve všech hádkách a sporech trvejte důsledně na svém. Když vaši protivníci pochopí, že neuhnete, dojde jim, že je potřeba, aby ustoupili oni.

Vodnář

I když oficiálně pololetí skončilo už včera, vy se nezastavíte ani dnes. Naštěstí se vám podaří zvládnout všechno, co jste potřebovali udělat.

Ryby

Při Luně ve Lvu dokážete svá práva obhajovat tak, aby vás každý vzal vážně. Dokonce i lidé, kteří mysleli, že vás umluví, se musí smířit s prohrou.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA