Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 184. den (4.7.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Právě proto, že je před svátky, v práci nic pozitivního nečekejte. Když se nestane nic, co by vás tam donutilo zůstat přes čas, berte to jako zázrak.

Býk

Lidi, kteří se vám nabízejí jako pomocníci, vítejte s otevřenou náručí. Velice dobře víte, že vám pomáhají ne proto, že by museli, ale proto, že chtějí.

Blíženci

Při Luně v Panně můžete nahlas říct jen to, o čem stoprocentně víte, že je to pravda. Všechno ostatní si nechejte pro sebe a nikomu to nesdělujte.

Rak

Veškeré výpočty, o které jste požádali zaměstnavatele nebo státní správu, dopadnou příznivě. Na oslavy to sice není, ale klidný spánek mít budete.

Lev

Když už dopředu víte, že něco nestihnete, měli byste na to upozornit lidi, co jsou na vás vázaní. Pochopí, že nemůžete jinak, a zlobit se nebudou.

Panna

Poslední pracovní den před svátky se vydaří přesně podle vašich představ. Veškerou práci odevzdáte tak, abyste si mohli už večer začít užívat volno.

Váhy

To, že se vám nabízí nějaké řešení vaší aktuální náročné situace, ještě neznamená, že ho musíte přijmout. Nejdříve přemýšlejte a až pak jednejte.

Štír

Na kamarády se můžete spolehnout. Když usoudí, že se vrháte do nesmyslů, řeknou vám to tak, abyste se nenaštvali, ale začali usilovně přemýšlet.

Střelec

I když vás šéf požádá, abyste mu občas podali zprávu o náladě, která panuje mezi zaměstnanci, raději to nedělejte. Nepřineslo by to nic dobrého.

Kozoroh

Luna v Panně vás nutí k aktivitám, ve kterých jdete na hranici duševních i tělesných sil. Dnes to zvládnete, ale příště by to tak dopadnout nemuselo.

Vodnář

To, že vám ujede hromadná doprava, se ukáže jako skutečný dar osudu. Tato nepříjemnost odstartuje řetěz událostí, které vám budou neobyčejně prospěšné.

Ryby

Luna ve vašem partnerském sektoru vám do života přináší zásadní změny. Šance na uskutečnění toho, co jste dosud považovali za sen, je vysoká.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA