Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 183. den (3.7.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Některé záležitosti jsou spletitější, než to vypadá. Proto by bylo dobře, kdybyste se k nim začali vyjadřovat až ve chvíli, kdy budete vědět všechno.

Býk

Odpoledne, kdy je Luna v Panně, si musíte udělat čas na partnera. Nahlas by sice nic neřekl, ale nedostatkem vaší pozornosti by opravdu trpěl.

Blíženci

Pozor si dávejte na lidi, kteří mají pocit, že jste tady jen pro ně. Když si je neohlídáte, budete žít jejich život a na svůj vlastní nebudete mít čas.

Rak

Odpoledne, kdy se Luna přesouvá do vašeho sektoru komunikace, si promluvte s partnerem o svých dalších společných plánech. Proběhne to bez problémů!

Lev

Lidí, kteří se pletou do vašeho života, je stále víc. Dosud s nimi komunikujete s úsměvem, ale už přemýšlíte, co budete dělat, až vám trpělivost dojde.

Panna

Luna, která po poledni vstupuje do vašeho znamení, vám přináší nové podněty. Konečně dokážete to, co se kolem vás děje, vidět v reálných souvislostech.

Váhy

Především je potřeba, abyste si správně rozložili síly. Dopoledne jich máte dost, ale odpoledne počítejte s tím, že se jejich úroveň rychle snižuje.

Štír

I když je neděle, musíte vyřizovat nejrůznější rodinné záležitosti. Všechno, co vyřídíte, taky hned odešlete. Pak si budete moci užívat sváteční klid.

Střelec

Odpoledne a večer, kdy je Luna v Panně, si naplánujte samotu. Lidé kolem vás vám totiž polezou na nervy víc, než si umíte představit. Samota bude lepší.

Kozoroh

S tím, co je důležité, počkejte na večer. Luna se dostane do Panny a postará se, abyste konečně dostali informace, které k rozhodnutí potřebujete.

Vodnář

Zejména plány, co se týkají majetku a vlastnictví, musíte předkládat opatrně. Vaše rodina je konzervativní, takže s velkým souhlasem počítat nemůžete.

Ryby

Dopoledne budete s partnerem mluvit normálně, protože síly jsou vyrovnané. Odpoledne se však překlopí na jeho stranu. Právě proto se raději nehádejte.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA