Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 327. den (24.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Jupiter vám zajišťuje přízeň lidí, kteří vám chtějí dobrovolně pomáhat, ale taky chtějí zůstat v utajení. Vy byste jim to měli umožnit.

Býk

Lidé, kteří se vás snaží ovlivňovat a nutit k něčemu, co bude vyhovovat spíše jim, než vám, u vás pohoří. Něco takového riskovat nechcete a nebudete.

Blíženci

Jupiter ve vašem sektoru profese o sobě dává vědět! V práci čekejte uznání. Bude spojené se zajímavými penězi, ale taky s novými náročnými úkoly.

Rak

Jsou diskuse, které byste si měli odpustit. Pokud po prvních větách zkonstatujete, že se s vámi druhá strana nechce bavit, důstojně opusťte bojiště.

Lev

Hledejte lidi, kteří vám poskytnou zázemí a kteří se za vás v případě potřeby postaví. Dejte však pozor, aby nejenom slibovali, ale aby to i udělali.

Panna

Jupiter, který se zastavil ve vašem partnerském sektoru, vám i miláčkovi neskutečně zpříjemnil život. Kdybyste chtěli, můžete večer začít oslavovat.

Váhy

Když partner udělá něco výjimečného, měli byste ho za to pochválit. Vy sami byste to sice zvládli naprosto hravě, ale o vás se teď opravdu nejedná.

Štír

Stacionární Jupiter vám přináší vytoužené štěstí v lásce. Kromě toho zásadně vylepší vaše vztahy s dětmi. Dnes patříte mezi opravdu šťastné lidi.

Střelec

Stacionární Jupiter je ve vašem případě silně ošidný. Hrozí, že vám zamotá hlavu tak, že utratíte peníze, které jste měli našetřené na vánoční dárky.

Kozoroh

Jupiter, který se zastavil ve vašem sektoru komunikace, je přínosný. Konečně získáte odvahu, abyste si promluvili s člověkem, jehož jste se dosud báli.

Vodnář

Jupiter, který se zastavil ve vašem sektoru majetku vlastního, vám v tomto směru dává zajímavé šance. Přijdou peníze, s nimiž jste vůbec nepočítali!

Ryby

Jupiter, který se zastavil ve vašem znamení, vám dává odvahu nazvat věci pravými jmény. Získáte si tím přízeň opravdu vlivného nadřízeného.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA