Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 328. den (25.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Rodinné novinky, které přijdou, vás velice překvapí. Ještě víc vás překvapí žádost, abyste o tom nemluvili, ale zatím si to nechali jenom pro sebe.

Býk

To, co prožijete, je pro vaše další vztahy absolutně klíčové. Konečně pochopíte, v čem tkvěly vaše dosavadní neúspěchy, a dojde vám, co s tím dělat.

Blíženci

Miláčka, který má pocit, že byste ho měli za všech okolností hýčkat, musíte zarazit. Když mu pro začátek připomenete jeho povinnosti, nebude to špatné.

Rak

Při Luně ve Střelci probíhá na váš vkus všechno až příliš rychle. Vy sice chápete, že je potřeba, aby se věci hnuly, ale strhat se nehodláte.

Lev

Člověk, který vám rozmlouvá nepromyšlené jednání, jedná ze svého hlediska velice rozumně. Vám se to sice nelíbí, ale nakonec to dokážete uznat taky.

Panna

To, že před vámi partner něco tají, je naprosto pochopitelné. Dojde vám, že to dělá jen proto, aby vás ochránil před spoustou zbytečných starostí.

Váhy

Stacionární Jupiter se vám stará nejen o práci, ale i o peníze, které za ni dostanete. Když si máte možnost částku stanovit sami, chtějte tu vyšší!

Štír

Při Luně ve Střelci si dávejte pozor na střety se státní mocí. Nemusí jít o nic velkého. Potíže vám může udělat i revizor nebo dopravní policie.

Střelec

O tom, co máte se svým partnerem v plánu, raději nemluvte. Byla by kolem toho spousta řečí, které by vám nakonec zkazily veškerou radost.

Kozoroh

Trapasy, jimž budete v hojné míře přítomní, se vás naštěstí netýkají. Právě proto si je dokážete nejen vychutnat, ale taky je náležitě okomentovat.

Vodnář

Se svým tvrdohlavým partnerem se raději nehádejte. Můžete se o to sice pokusit, ale po prvních větách vám bude jasné, že šanci na výhru nemáte.

Ryby

Zatímco dopoledne musíte vyřizovat i to, co se vás netýká, odpoledne si budete užívat klidu. Možná se i s kamarády domluvíte na kávu nebo na jedno.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA