Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 37. týden (10.9.2018 - 16.9.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Průšvih začne ve chvíli, kdy si budete navzájem odsouhlasovat kamarády. Nebylo by lepší, kdybyste si v tomto ohledu raději docela obyčejně věřili?

Býk

Když s ním potřebujete něco projednat, nechte to na pondělní večer. Luna se dostane do jeho partnerského sektoru a on bude náchylný nejen ke komunikaci, ale i ke kompromisům.

Blíženci

Konečně má při ruce veškeré dokumenty, které potřebuje. Teď ho jen musíte přimět, aby je dal do obálky a poslal tam, kde na ně už čekají a kde s nimi budou dál pracovat.

Rak

Představuje si, že mu všechno půjde samo a bez problémů. Když mu řeknete, že to tak opravdu není a nebude, ještě vám vyčte, že mu berete optimismus a chuť do života.

Lev

V úterý a ve středu, kdy je Luna v jeho partnerském sektoru, si jeho společnost pořádně užijete. Opět se vrátíte do doby, kdy jste spolu začínali, a opět pochopíte, proč jste se do něj zamilovali.

Panna

Pokud si někdo myslí, že vás a partnera rozhádá a pak si na tom přihřeje svou vlastní polívčičku, musíte mu vysvětlit, že se plete. Bude naštvaný, protože ho dosud tato taktika nikdy nezklamala.

Váhy

Mezilidské vztahy jsou náročné. V úterý však zjistíte, že se vám úplně náhodu podařilo rozplést něco, co jste zatím považovali za křížovku, která nemá řešení.

Štír

Zatímco váš miláček je v naprosté pohodě, vy jste naštvaní na celý svět. Nemáte pocit, že si tím jen komplikujete život, který by jinak mohl být docela dobrý a příjemný?

Střelec

Jakmile vám začne vysvětlovat, co máte dělat, abyste pro něj byli atraktivnější, pošlete ho do háje. Člověka, který se k vám tak chová, vedle sebe opravdu nepotřebujete.

Kozoroh

Některé záležitosti se bez vašeho dohledu neobejdou. Když je necháte na Beranovi, riskujete stav, kdy si sice dopřejete chvíli klidu, ale pak budete muset hasit všechno, co neuhlídal.

Vodnář

Jakmile mu někdo začne doporučovat nebo dokonce poroučet, co má dělat, začne zábava. Nic neříkejte a vychutnejte si chvíli, kdy bude Beran řvát na někoho jiného než na vás...

Ryby

Některé záležitosti by se měly hnout kupředu. Vy však musíte Berana přemluvit, aby se do toho zbytečně nepletl a panující zmatky ještě nezvyšoval.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA