Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 11. týden (11.3.2019 - 17.3.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nápady na to, jak vylepšit váš partnerský život, přicházejí jeden po druhém. Nejvíce vás překvapí partner, který bude s většinou z nich souhlasit.

Býk

O jeho životě nerozhodujte, můžete si sice být jistí, že byste mu řekli něco, co by mu pomohlo, ale to by k ničemu nebylo. O radu vás musí požádat sám.

Blíženci

Na rozdíl od něj dokážete mluvit nejen o tom, co se děje kolem vás, ale i o tom, co se děje ve vás. Zkuste ho o svých duševních pochodech alespoň částečně informovat.

Rak

Když něco nefunguje, vy dva to nezměníte. Když vám Beran řekl, že bude lepší, když od toho dáte svorně ruce pryč, měly byste ho poslechnout.

Lev

Všechno, co se jenom z dálky týká peněz, vám přinese spoustu starostí. Naštěstí jste se oba domluvili, že si vytvoříte rezervy- díky tomu máte kam sáhnout a neprospané noci vám nehrozí.

Panna

Musíte ho mírnit. Když se Beran rozhodne, že do něčeho investuje vaše společné úspory, je potřeba, abyste mu vysvětlili, že jde o záležitost, do které máte co mluvit i vy.

Váhy

Když se mu práce doslova lepí na ruce, opravdu to není jeho vina. Ve středu se naštěstí Slunce dostane do jeho znamení a postará se, aby ve čtvrtek bylo všechno jinak.

Štír

S partnerem z tohoto znamení si opravdu užijete. Zejména v pondělí udělá všechno pro to, aby vás donutil pustit své názory a přijmout ty jeho.

Střelec

V pondělí se máte na co těšit, Beran se rozhodne, že vám s pomocí Luny ze Lva ukáže, jak vypadá pravá láska. Vy pak zkonstatujete, že se mu to docela podařilo.

Kozoroh

Čekání na lásku vás nepotká. Jakmile se na sebe podíváte, bude vám hned jasné, že to, co mezi vámi je, žádné velké rozvažování nevyžaduje.

Vodnář

Když má řešit něco důležitého, bude chtít, abyste mu stáli po boku. Vy pak můžete přemýšlet, zda mu máte sloužit jako duševní podpora nebo rovnou jako bodyguard.

Ryby

S některými věcmi mu neraďte, i kdybyste opravdu chtěli-Vy sice přesně víte, co by měl udělat, ale on to bude odmítat. Bohužel hlavně proto, že jste mu to poradili právě vy.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA