Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 06. týden (4.2.2019 - 10.2.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Partner pro vás udělá naprosto všechno, co si jenom vymyslíte. Problém je však v tom, že tiše doufá, že se vy budete k němu chovat s naprosto stejnou velkorysostí.

Býk

To, že si věří, je sice dobře, ale nic se nemá přehánět. Zejména v práci neudělá chybu, když se o svých rozhodnutích předem poradí s někým zkušenějším.

Blíženci

Na své zdravotní problémy musí reagovat ihned a bez váhání. Jemu se k lékaři sice chtít nemusí, ale vy ho tam musíte bez milosti vyhnat.

Rak

Pořád má dojem, že byste se mu měli věnovat víc a intenzivněji. Vy mu sice vysvětlujete, že máte kromě něj na starosti fůru dalších věcí, ale to on nějak nechápe.

Lev

Nedá se říct, že by vám přímo lhal, ale pravdu vám taky neříká. Než si z toho, co vám sdělí, vyberete něco konkrétního, bude to dost dlouho trvat.

Panna

Když vám začne vyčítat lenost, měli byste se rázně ohradit. Možná nejedete v takovém tempu, jako on, ale taky nenaděláte zdaleka tolik zbytečných chyb.

Váhy

Než se rozhodnete, že se s ním pustíte do erotického dobrodružství, dobře si to rozmyslete. Představy, které o něm máte, jsou daleko zářivější, než by byla realita.

Štír

Na to, abyste v klidu poslouchali jeho jedovaté poznámky, nejste stavění. Občas by to sice bylo rozumnější, ale vy to zvládnout nedokážete.

Střelec

Hlavně nepodporujte jeho bláznivé nápady! Musíte uznat, že vy sice dokážete taky leccos vymyslet, ale váš miláček vás v této disciplíně ještě o hodně předčí.

Kozoroh

Jste překvapení vším, s čím váš miláček přijde. Občas máte dokonce pocit, že vám tajně čte myšlenky, protože jinak by se tak přesně trefit nemohl.

Vodnář

To, že jste ho kdysi milovali, nic neznamená. Momentálně jste ve stavu, kdy si s ním v klidu popovídáte a na lásku ani nevzdechnete.

Ryby

Čím dříve si přiznáte, že jste do něj opravdu zamilovaní, tím to bude lepší. Až potom můžete začít uvažovat, co s tím uděláte a jaké místo mu dáte ve svém dalším životě.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA