Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 07. týden (11.2.2019 - 17.2.2019)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Přemýšlejte o dalším společném životě. Když si uvědomíte, že ke svému partnerovi musíte začít přistupovat zcela jinak, než jste přistupovali dosud, bude to rozumné.

Býk

Partner z tohoto znamení vám poskytuje opravdu velkorysé citové zázemí. Neudělejte základní chybu! Tím, že byste pochybovali o jeho upřímnosti, byste mu ublížili daleko víc, než si umíte představit.

Blíženci

Můžete si u něj lehce šplhnout-stačí, když mu koupíte pouzdro na tablet, na mobil nebo něco podobného. Pro vás je to maličkost, ale pro něj velká radost.

Rak

Chovejte se tak, aby si uvědomil vaši cenu. Na to, že by vás měl jen pro zábavu a časem vás odložil, musí co nejrychleji zapomenout.

Lev

Neustále si vzájemně něco vysvětlujete a neustále máte pocit, že se motáte v kruhu. Kdybyste všechno nechali tak, jak to je, a probírali jen neutrální témata, bylo by to daleko lepší.

Panna

Chcete spolu být i v situacích, kdy vám není tak úplně dobře. Zejména v takových chvílích se přesvědčíte, že jste si partnera vybrali víc než dobře.

Váhy

V pondělí k němu můžete vznést jakékoli požadavky, vůbec se nemírněte. Beran bere to, že vám po všech stránkách vyhoví, jako věc své cti.

Štír

Jsou věci, které byste uspěchat neměli. Když Beran říká, že se na váš společný život ještě necítí, měli byste to vzít na vědomí a dále už nenaléhat.

Střelec

Měli byste si k sobě najít někoho, kdo vás bude mírnit a brzdit. Zejména v pondělí hrozí, že svou překypující energií naděláte víc škody než užitku...

Kozoroh

O tom, co chcete, se s ním raději nebavte. Buď by vám vynadal za neskromnost, nebo by vám vyčinil, že na něj ve svých plánech nemyslíte.

Vodnář

S projevy lásky to má občas sklon přehánět. Dosud jste byli na projevy jeho vášní pyšní, ale teď si říkáte, že by se mohl mírnit.

Ryby

Než se spolu pustíte do něčeho naprosto nového, dobře si to rozmyslete. Vaše poznámky mohou být sice k věci a oprávněné, ale Beran vás stejně poslouchat nebude.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA