Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 11. týden (9.3.2020 - 15.3.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

To, co vám klade za vinu, vaše vina zdaleka být nemusí. Vypadá to, že na vás chce přehodit odpovědnost za to, co sám vymyslel, co sám udělal a za co by taky měl sám odpovídat.

Býk

Nepředstírejte, že je vám skvěle, v situaci, kdy to není pravda. Váš Beran sice v psychologii nevyniká, ale toho, že s vámi není něco v pořádku, by si určitě všimnul.

Blíženci

Mluví s vámi způsobem, který tolerovat nehodláte. Kdyby byl vlídnější, možná byste ho i poslouchali,tlaku ale ustupovat nechcete a nebudete.

Rak

Opravdu nejste na světě od toho, abyste řešili jeho problémy.Váš Beran má sice pocit, že má na podobný servis z vaší strany právo, ale vy mu musíte vysvětlit, že je to trochu jinak.

Lev

Když přiznáte, že ho milujete, máte alespoň v něčem jasno,teď je ale potřeba, abyste to řekli i jemu. Pokud budete své city schovávat, ničemu tím neprospějete.

Panna

Než se rozhodnete, že se s ním začnete hádat, přemýšlejte, co vám to přinese. Nenechejte si zbytečně kazit dobrou náladu něčím, bez čeho se klidně obejdete!

Váhy

S jeho upřímným projevem je to těžké. On je pyšný na to, že jedná za všech okolností upřímně, zatímco vy si myslíte, že je to spíše neomalenost.

Štír

Když je protivný, neptejte se ho, co se stalo, ale snažte se na to přijít sami. Velice rychle přijdete na to, co se stalo a co ho k takovému jednání vede.

Střelec

To, že mu nevěříte, mu raději neříkejte, může se ukázat, že jste se mýlili. Pak by to byl problém, protože byste se mu museli omlouvat.

Kozoroh

Opravdu nevidíte důvod, proč byste se mu měli přizpůsobovat. Rozhodnete se, že si pojedete každý po své linii a linii toho druhého budete respektovat.

Vodnář

Veškeré přednášky, které vám učiní, berte jako něco, co musíte přežít. Hlavně si dejte pozor, abyste se nezačali smát, něco takového by snášel jenom obtížně.

Ryby

Jsou věci, před kterými neutečete. Když se děje něco, co vyžaduje vaši pozornost, neříkejte si, že na to nemáte náladu, ale postavte se tomu čelem.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA