Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 15. týden (6.4.2020 - 12.4.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Když začne mluvit o to, co pro vás udělal a za co byste mu měli být vděční, nepropadejte komplexům. Možná by pomohlo, kdybyste mu i vy připomněli to, co jste udělali pro něj.

Býk

Když začne mluvit o vztahové inteligenci, nebudete moc vědět, o čem to vlastně hovoří. Zatím v tomto ohledu moc inteligence neprokázal... nebo jste si toho alespoň nevšimli.

Blíženci

Než mu začnete znovu věřit, přemýšlejte. Váš Beran se sice umí tvářit, jako by nedokázal do pěti napočítat, ale skutečnost je daleko komplikovanější.

Rak

Doplněk do domácnosti, který koupil, je naprosto k ničemu. Vy mu to však raději neříkejte,bude lepší, když počkáte, až na to přijde sám.

Lev

O jeho lásce nepochybujte. Může ji sice dávat najevo způsobem, který není tak úplně šťastný, ale to ještě neznamená, že ji necítí a neprožívá.

Panna

Způsob, kterým se před vámi předvádí, vás nechá klidu. Znáte ho tak, že může dělat všechno, co si jen umí představit, ale na podstatě vašeho vztahu to stejně nic nezmění.

Váhy

Náročná bude zejména koleda. Jeho kamarádi sice velice dobře vědí, že by se k vám neměli moc přibližovat, ale přesto si pokoj nedají a k vám se nasáčkují...

Štír

Než se rozhodnete, že mu kvůli něčemu vynadáte, přemýšlejte, zda to bude mít nějaký efekt. Neriskujte, že se váš Beran zatvrdí a vůbec vás poslouchat nebude!

Střelec

Než se přemluvíte a začnete něco dělat, bude vás to stát spoustu námahy. Naštěstí máte Berana, který je akční a který vám rozhodující impuls poskytne.

Kozoroh

Pokud se na něj naštvete, bude dobře, když mu to hned a bez zbytečných průtahů sdělíte. Potřebuje však vědět nejen to, že se zlobíte, ale i to, proč jste naštvaní...

Vodnář

Všichni vám vysvětlují, že váš vztah nemá budoucnost,možná je to i pravda. Vy však kladně hodnotíte, že v něm prožíváte velice krásnou a vzrušující přítomnost.

Ryby

Neustále čekáte na zásadní životní zlom, který nepřichází. Nechcete změnit taktiku a smířit se s tím, že se o svůj další život budete muset vy dva starat sami?

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA