Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 12. týden (16.3.2020 - 22.3.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Než se s partnerem na něčem domluvíte, bude to chvíli trvat. Až později přizná, že s vámi nesouhlasil jen proto, že s vámi rád a s chutí diskutuje.

Býk

V pondělí se těšte na střet vašich vůlí. Než mu vysvětlíte, že mu opravdu neustoupíte, bude mu to hodně dlouho trvat, nakonec zatne zuby a pochopí.

Blíženci

Když vám vysvětluje, že si dokáže představit situaci, ve které se nachází, nic na to neříkejte. Vy jste si naopak jistí, že nechápe vůbec nic.

Rak

Jeho rodiče mají pocit, že by ho pořád měli chránit. Vy máte sice dojem, že by bylo lepší, kdyby chránili svět před vaším Beranem, ale nahlas to neříkáte.

Lev

Musíte se poprat s věcmi, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Naštěstí máte vedle sebe Berana, který se aktivně postaví na vaši stranu a se vším vám pomůže.

Panna

Jeho nápady na vylepšení vašeho života stojí opravdu za to. Zkuste mu nenápadně naznačit, že sobě tím život možná ulehčí, ale vám ho zcela jistě zkomplikuje!

Váhy

S vaším miláčkem to jednoduché není a nebude. Zejména v úterý, kdy v jeho znamení probíhá novoluní, bude komunikace velice obtížná.

Štír

Miláčkovi náladu zvládnete levou zadní. Když se začnete smát, bude se chvíli tvářit nepřístupně, ale pak neodolá a začne mít stejně dobrou náladu jako vy.

Střelec

Hlavně Berana nepřesvědčujte o něčem, čemu tak úplně nevěříte sami. Možná není moc bystrý, ale na něco takového by vám neskočil.

Kozoroh

Jsou věci, které s ním nemáte čas konzultovat. Pak se musíte rozhodnout sami a jeho postavit před hotovou věc, naštěstí se Beran zlobit nebude.

Vodnář

Neustále přemýšlíte, jak mu dát najevo svou lásku, přitom chcete, aby to nevypadalo nijak vtíravě. Co kdybyste se vykašlali na to, jak to vypadá, ale míst toho vsadili na upřímnost?

Ryby

Hlavně mu nedovolte, aby vám vnutil své tempo a svou představu toho, jak máte co dělat. Jemu to možná vyhovuje, ale vám by to nic dobrého nepřineslo.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA