Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 17. týden (20.4.2020 - 26.4.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Všechno je daleko složitější, než to na první pohled vypadá. Možná byste si měli promluvit a požádat o radu někoho, kdo vidí dál a víc, než vy.

Býk

Pochopíte, že to je s ním daleko jednodušší, než jste si dosud mysleli. Je jen potřeba, abyste mluvili jasně a naprosto jednoznačně,pak půjde všechno hladce.

Blíženci

Jeho pracovní výsledky jsou naprosto skvělé. Dokonce tak, že si ho šéf začne předcházet a nabízet mu peníze i různé jiné benefity-bude vám s ním dobře!

Rak

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, to bude dost náročné. Vy se sice můžete snažit, ale přesto budete mít pocit, že se proti vám celý svět v čele s vaším Beranem spikl!

Lev

Když vám začne vysvětlovat, že vám chce vylepšit život, budete jen nevěřícně koukat. Způsob, kterým se k vám zejména v poslední době choval, o ničem takovém nesvědčí.

Panna

Veškeré vzpomínky na minulost působí na vás vtah neskutečně blahodárně. Dojde vám, že jste toho spolu zvládli opravdu hodně a že na sebe máte proč být pyšní.

Váhy

Čím víc vám něco rozmlouvá, tím tvrdohlavěji trváte na svém. Nakonec zkonstatujete, že je vidět, že vás vůbec nezná-kdyby vás znal, jednal by jinak.

Štír

Na všechno, co se děje, reaguje pomaleji, než obvykle. On je sice sám na sebe naštvaný, ale vám se jeho nezvykle prozíravé chování vyloženě líbí...

Střelec

Některé záležitosti byste neměli tak intenzivně prožívat. Svého Berana znáte a víte, že je spousta věcí, které sice řekne, ale vážně je nemyslí.

Kozoroh

Jeho smysl pro humor vás opět dostane,můžete si sice slibovat, že mu řeknete všechno, co máte na srdci, ale stejně se vám to nepodaří. Stačí, aby promluvil, a vy se budete muset začít smát.

Vodnář

Opět jednou zkonstatujete, že ho rodiče rozmazlili způsobem, který vy nedokážete zvládnout. Zejména v úterý a ve středu se kvůli tomu budete hádat s energií hodnou lepší věci.

Ryby

to, že ho znáte, si můžete leda tak myslet. Zejména o víkendu se bude chovat tak, že vám půjde hlava kolem a že budete přemýšlet, s kým to vlastně žijete.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA