Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 16. týden (13.4.2020 - 19.4.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Všechno, co se kolem vás děje, vás rozčiluje. Než se však opravdu naštvete, měli byste si uvědomit, že váš Beran je ten poslední, kdo za vaše aktuální potíže může.

Býk

Jste s ním daleko častěji, než obvykle, ale vůbec vám to nevadí. O víkendu dokonce usoudíte, že se s ním i nenadálé a dost náročné volno dá bez problémů zvládnout.

Blíženci

Dotazy, které mu chcete položit, si předem pečlivě naformulujte. Je potřeba, abyste se ho zeptali tak, aby pochopil, že si s ním opravdu chcete a potřebujete promluvit.

Rak

Svá tajemství s ním raději nerozebírejte,nedopadlo by to dobře,oOn by pak měl pocit, že by se měl svěřovat i on vám. Možná by to i udělal, ale nic dobrého by to nepřineslo.

Lev

Jeho hovory o tom, že si nemáte kupovat nic, co nutně nepotřebujete, vám lezou na nervy. O tom, co pro vás nutné je, byste si moc rádi rozhodovali sami!

Panna

Za vaše rozhodnutí vás pochválí způsobem, který vám bude připadat skoro jako přehnaný. Zároveň vám vysvětlí, že vás obdivuje, protože on sám by k takovému řešení neměl odvahu.

Váhy

To, že nechce slyšet to, co mu vy potřebujete sdělit, je naprosto normální. V takové chvíli ho musíte přitisknout a donutit ho, aby vás nejen poslouchal, ale i vnímal.

Štír

Na to, abyste mu vysvětlovali, že před sebou máte samé potíže, je ještě čas. Už během pondělí a úterý zjistíte, že situace není zdaleka tak vážná, jak se vám dosud zdálo.

Střelec

Klasický vztah mezi vámi dvěma nevznikne, i kdybyste opravdu moc chtěli. Ten, co vznikne, bude sice neklasický, ale za to pro vás oba velice zábavný.

Kozoroh

Vašeho miláčka zajímáte způsobem, který vás vyloženě překvapuje. Opravdu nejste zvyklí na partnera, který chce vědět o každém vašem kroku i o každé vaší myšlence.

Vodnář

Díky svému partnerovi máte šanci zjistit, že se v tom, co aktuálně prožíváte, dá najít i něco dobrého. Zároveň byste ho měli upozornit, že byste si toho bez něj nevšimli...

Ryby

Než se rozhodnete, že půjdete do konfliktu, přemýšlejte, k čemu vám to bude. Nakonec zjistíte, že je vám domácí mír nadevše a rozhodnete se, že ustoupíte-nebojte se, váš čas ještě přijde!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA