Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 47. týden (16.11.2020 - 22.11.2020)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Neustále se těšíte na změny, ale ty dosud nepřišly-pozitivní změnu můžete čekat ve středu nebo ve čtvrtek. Události naberou na rychlosti a vy budete konečně spokojení.

Býk

Jeho hovory o tom, že máte věřit v budoucnost, vás dost rozčilují. S budoucností si už poradíte, ale s tím, jak zvládnout současnost, máte potíže...

Blíženci

Jeho hovory o tom, jak by dokázal žít bez peněz, vážně neberte. Když jste ho poznali, takovým způsobem žil a nijak moc si v tom neliboval.

Rak

Se svými myšlenkovými pochody se mu raději nesvěřujte. Nebude jim rozumět, takže je velká šance, že se je bude pro jistotu snažit shodit.

Lev

Pokud si myslíte, že něco zvládnete bez problémů jen proto, že vám to sdělil, je to tak trochu omyl. Vypadá to, že Beran přehlédl něco, co je objektivně značně důležité.

Panna

Člověk, který vám začne vysvětlovat, co všechno děláte špatně, neví, do čeho se pustil. Neví, že narazil na vašeho miláčka, kterému jsou takové řeči velice silně proti srsti.

Váhy

Když se rozhodne, že se bude prosazovat, vytvořte mu pro to prostor. Prohrát sice může, ale ani ho nenapadne, že by mohl ze svého neúspěchu obvinit vás.

Štír

Když vám partner řekne, že to s vámi vypadá jinak, než si představoval, nic mu neříkejte. Debata, která by pak vznikla, by vám nic užitečného nepřinesla.

Střelec

Je potřeba, abyste na něj nenápadně dohlíželi. Pokud je potřeba něco zaplatit, měli byste mu ve vlastním zájmu nabídnout, že to uděláte za něj,ušetříte si tak pozdější nervy.

Kozoroh

Jeho nápady musíte jedině pochválit. Za velice slušné peníze koupí něco, po čem dlouho touží, a ještě k tomu dostane i zajímavý bonus.

Vodnář

Připravte se na spoustu lidí, kteří vám budou chtít mluvit do života. Vůbec je nechápete, protože je jasné, že vy dva se k ničemu přinutit nedokážete,oni to však musí alespoň zkusit...

Ryby

Máte to těžké,když se Beran za aktuálních okolností rozhodne, že to s vámi dá dohromady, můžete se sice bránit, ale nic nedokážete. On vás prostě umluví.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA